TIISTAI-KUVIA

"Tiistairetkeläiset tässä hei! Meillä oli retkellä oikein mukavaa, vaikka ei oltukaan koko perheellä. Onneksi äiti jaksoi lähteä meidän kanssa. Nyt ei ollut niin paljon eväitä kuin viimeksi. Kuumakaakao oli hyvää. Peikkometsässä on kiva käydä. Samalla vähän ihmeteltiin tätä syksyä. Kaikkea kivaa löydettiin, oltais voitu olla vaikka kuinka kauan, mutta äiti halusi jo kotiin. Ehkä mennään taas ens viikolla." 
 
"Ai niin, sitten ku me tultiin retkeltä, oli sämpylöiden syntymäpäivä. Mummulassa aina sanottiin niin, kun leivottiin sämpylöitä. Sitten kun oli syöty, yksi lähti uimaan, toinen sählyyn, äiti alkoi maalaamaan sitä parin euron kirpparituolia ja me muut leikittiin nukeilla ja traktoreilla. Ja äiti vielä suunnitteli sitä eteisen naulakko hommaa, ei se kyllä vieläkään tunnu tietävän mitä se siihen laittaa. Isä tuli vasta illalla töistä kotiin, kun me nukuttiin. Oli mukava, ihan tavallinen päivä."
 

 
Edellisessä postauksessa kyselin, tunnistaako kukaan tätä tuolia. Riikka arvasi aivan oikein! Tuolin pohjassa siitä jo lukikin, mutta ajattelin kysäistä, että näyttääkö tuoli oikeasti siltä. Jalat ehkä hieman huterat, etujalat kun on jengoilla, niitä vaan täytyis muistaa kiristellä epäsäännöllisen säännöllisesti.
 
Palataanpas huomenna keskiviikon metkuihin.
 
/Ride
 

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!