LAUANTAIN TUNNELMIA

Kyllä se on meilläkin likaista ja sotkusta. Aamulla oli sellanen tunne, että tarttis varmaan siivota. Sitä ennen kuitenkin maalasin, kestitsin yhdet päiväkahvit ja taas maalasin. Nyt on ihanan siisti, puhdas ja rauhaisa koti. Vielä saunassa käynti ja sunnuntain kelpaa tulla.
 

 
Jos katsotte ensimmäistä kuvaa, sieltä löytyy 3-4 kasaa syljettyjä porkkanakasoja. Ihan kiva sinänsä, ensin nau'utaan porkkanaa ja sitten se syljetään lattialle. Joo. Tokassa kuvassa ollaan syöty ylirasvaisia näkkäreitä, voita ja murusia on joka paikassa olohuonetta. Joo.
 
Lopussa kiitos seisoo. Vielä on helppo siivota ja touhuta, mutta viikko viikolta taipuvaisuus... Kyllä te taidatta tietää sen tunteen, kun pallo on edessä eikä kroppa vaan yksinkertaisesti taivu silleen sulavasti :) 
Mä otan kasan siusutuslehtiä, haaveilen ja suunnittelen. Toki blogit ja pinterest myös kovassa käytössä. En halua kuitenkaan "varastaa" suoraan jonkun valmista palettia. JOS en ihan hirmu paljon ihastu :) Haluaisin jotain omannäköistä eteiseen. Mielessä naulakot ja ne muut somisteet. Jos muistatte, kun kyselin mitä eteiseen tässä -postauksessa. Menneellä viikolla käännettiin kodinhoitohuoneen ovi aukeamaan kodariin päin. Tuli paree ja nyt on helpompi suunnitella siihen seinälle jotain. Tällähetkellä dotsit valtaa mielen, mutta vielä olen avoin kaikille ratkaisuille. Ehdottakaahan kaikkea hullua? :D
 
Syysloma lapsilla. "Kotona ollaan, eikä mitään tekemistä" -lausahduksia kuultu jo aika monesti. Tiedetään. Jospa sitä ehtisi mökille edes yhdeksi yöksi.
 
Ihanan rauhallista ja rentouttavaa syksyn täyteistä lauantaita kamut!
 
/Ride 
 

12 kommenttia

 1. Kuulostaa niin tutulta... Meidän lapsilla oli eilen karkkipäivä. No, niitä ehkä kahtakymmentä karkkia piti maistaa ja räkiä sitten pitkin lattioita. Sama homma toistuu joka kerta, ja silti se karkkipäivä on joka viikko :)

  Mulla on myös lehtipino + netti antamassa vähän inspiraatiota tähän kodin kuntoon laittamiseen. Hetkessä ei tule valmista ei, mutta oon niin malttamaton että kelpaisi jo vähän valmiimpikin. Ei ole aavistustakaan, missä vaiheessa täällä ehtii remonttiakaan jatkaa. Ja tottakai se kaikkien purkkien, purnukoiden, tyynyjen sun muiden välttämättömyyksien paikoilleen asettelu. Miten ja mihin? Aaargh.

  Kivaa viikonlopun jatkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi muuta sanoa, kuin, että onneksi muillakin samoin :)
   Inspis on todennäköisesti jo aivan nurkan takana, se kun tulee aina mitään sanomatta ja aivan yht'äkkiä! Tsemiä kodinkuntoon laittamiseen, jos niikseen tulee :)

   Poista
 2. Tsemppiä odotukseen! Tiedän tunteen! T. toinen pallomaha täällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo kiva kyykkiä sinne ja tänne tän pallomahan kanssa?! :)

   Poista
 3. Haha, tirskahdin, kun luin noista porkkanakasoista selityksen. :) Tosin en olisi niitä erottanut kuvasta...kai jo niin tottunut moiseen ;) Huvittava,että juuri postasin aihetta sivuten omaan blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sun teksti oli hyvä! Meinasin jo mailia laittaa, saisinko kopsia suoraan! Ei lisättävää, ei pois otettavaa.

   Poista
 4. On teillä kyllä kivan näköistä, viis porkkanakasoista! :)

  VastaaPoista
 5. Heippa, Auroran rakentajat blogini sai jatkoa. Tervetuloa lukemaan utta blogia Koti Aurorassa. http://kotiaurorassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei pitkästä aikaa! Minäpä tulen sinne!

   Poista
 6. :D Mä en ensin nähnyt mitään porkkanakasoja. Ja nauratti, että luinko väärin.
  Tsemppiä siivoushommiin pallomahan kanssa. En osaa edes kuvitella miten saat kaiken tehtyä.

  Käy muuten kurkkimassa ton eteinjutun kanssa Kahden vaiheilla- blogista Piian toisiksi uusin postaus (Ketjut).
  Oli mun mielestä ihan mahtava oivallus. Siitä voisit tehkä jotain jatkokehitellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ny jos suinki ni kuvitella! :) Kyllä tämä hyvin sujuu, mutta odotan jo ton "pallon" poistumista. Sitten tulee se röllykkä tilalle, toiv se poistuu kuitenkin joskus.

   Mun täytyy käydä kattoos mitä se Kahden vaiheilla on tehnyt. Jospa sieltä pukkais idistä.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!