MAILANDIAAAA

Tykkään, että lapsilla on jotain ihanaa leikeissä. Siis sellaista mieluista mitä he haluavat vaikka äitin "varastosta". (toki aina ei saa mitä haluavat) Onhan se paljon kivempi leikkiäkin, kun lelut on kauniita :O Tyttöjen keittiöleikkeihin päätyi tämä ihana HATTARAN KEITTIÖJAMIT -keittiöpyyhe. Johan sujuu leikit....

 
 
 
"Pieni virtahepo Hattara on löytänyt Martin kaapeista kaikenlaisia kattiloita, kauhoja ja purnukoita - niistä saa vaikka orkesterin!"


Tämä keittiöpyyhe* on kerrassan magee, katsokaa kuinka Hattara on päässyt kokkauksen saloihin kiinni. Ja lystiä näyttää olevan!


 
Mailandian tuotteet on siitä erikoisia ja mielenkiintoisia, että jokaisessa tuotelapussa on pala tarinaa. Ja miksei nyt muutenkin, onhan kuvitus mahtavaa ja tekstiilit värikkäitä. Uppoaa niin meihin aikuisiin kuin lapsiinkin. Mailandian Maija tekee työtään "Huumorilla ja suurella syrämmellä" -niinkuin hän itse asian ilmaisee. Se pitää vielä sanoa, että tuotteet valmistetaan Suomessa -ekologisia ja eettisiä arvoja unohtamatta, joka on sanomattakin mahtava juttu. Kaikki työpaikat ku ne on karkaamassa tätä nykyä Kiinaan :(
 
Kantsii muuten käydä lukemassa omaksi iloksi tai lapsille iloksi täältä jatkuvaa tarinaa Karkki-Martti Makeisesta ja hänen ystävistään! Seinäjoella Mailandian tuotteita jälleenmyy Ruko-design. Molemmat Mailandia ja Ruko- design kurkkaamisen arvoisia sivuja, tiiä vaikka tykkäisit! <3
 
***
 
Näkyyhän noissa kuvissa taas pientä laittoa lasten nurkkaukseen. Tämä taitaakin riittää väripläjäykseksi yläkerran aulaan. Näitä kuvia oli mukava kauhea ottaa hämärässä. Ihan surkeita. Hohoi, missä olet uusi kamerani? :) Tänäkään vuonna meidän pukki ei taida olla niin rikas, että. Sniif. (äiti ei yksinkertaisesti raaski, vaikka mieli kuinka tekisi.) Nyt nukkumaan, että jaksaa herätä aamulla äippäneuvolaan!
 
/Ride
 
 
*blogiyhteistyö

6 kommenttia

 1. Minullekin Mailandian tuotteet on tuttuja ja toooosi ihania! Niin, tietenkin ne on tuttuja. Mailandian Majakin kun on myös savolainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, niinpä hyvinkin! Niin ihania nuo tuotteet! Mulla palanen kans sydämestä savossa, ollaan asuttu tovi Kuopiossa. <3

   Poista
 2. Moi, mistä tuo ihastuttava musta valkoinen pandajuliste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ihana pandajuliste on Viljamin Puodista, Seinäjoelta. www.viljaminpuoti.fi

   Poista
 3. Olipas kiva löytää tuttu täältä blogimaailmasta. :) Ihanan näköinen koti teillä. Ja aika lähekkäin näköjään asutaan. Vaasassa ollaan. Meillä alkaa rakennusprojekti toukokuussa. Ihania ideoita napsin noista sun kuvista. Liekkö haittaa? :) Sattumalta löysin tämän, ja nyt kyllä seuraan päivittäin. :)

  Pauliina Pasanen

  VastaaPoista
 4. Oi, Olipa mukava yllätys! :) Kiitos sanoistasi. Kodin teimme itsellemme, asuttavaksi lasten kanssa. Eihän tästä pitkä sinne ole, kohtahan me aletaan "ravaamaan" siellä päin :) Napsi niin paljon ideoita kuin löydät sopivia ;) Tsempit tulevaan rakennusprojektiin,, se ihanaa ja muistorikasta aikaa!
  Palataanpa ja kuullaan! <3

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!