PUSSIN KAUNISTE

 
Hommasinpa minä Seinäjoen käsityömessuilta ihka ekat washiteipit.mm mt CASA teippitapettia 5cm leveänä ja mt Masking tapea (Japanista)m tota pystyraitasta, jota ylläolevissa kuvissa. Meikällä eka kosketus näihin teippitarhan teippeihin. Ja mähän rrrrrrrakastuin näihin oitis. Nämä teipit on aivan ihania työstettäviä.  En meinaa millään malttaa käyttää rullia, vaikka sata ideaa kuplii päässä.  Ja arvatkaas, kun täällä on kolme/neljä muuta vinkumassa teippieni perään :) Voin rehellisesti sanoa, että onhan nämä aivan erilaisia kuin sähköteipit, maalarinteippiin ei viitsi verratakaan! Ne sähköteipit taitaa olla  mulla nyt historiaa! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos askarteluinto yhtään kutittaa sormenpäitäsi :) Ja jos ei ennemin kutittanut, teippien kokeilun jälkeen varmasti kutittaa, hih.


 
Oon ihan koko päivän siivonnu kaappeja. Ja kaappeja kun siivoaa,vastaanhan voi tulla sit vaikka mitä. En malttanut mieltä ja ripustin meille tunnelmavalot yläkerran aulaan. Vielä ei viitti puhua jouluvaloista :o Joko te olette ajatelleet tulevaa joulua vai ootteko tehneet sen eteen jo jotain? Täällä ajatukset aikalailla tulevassa vauvassa, joulua ei ole vielä edes mainittu. Sen ehtii marraskuussakin. Nautitaan nyt tästä ihanasta syksystä ensin! Eikös? :D
 
/Ride  
 
p.s pussi jossa säilytetään nukenvaatteita ja pikkupikkupehmoja, on iänikuisen vanha matkahuollon pussi, joka on monta kertaa saanut lähtöpassit, mutta sinnikkäästi se on kuitenkin kiertänyt nurkkiamme. Sinnikkyys palkittiin.
 

 

12 kommenttia

  1. Milloin teille on pikkuinen syntymässä? Ilmeisesti jo loppusuora menossa? Kovasti voimia ja tsemppiä ihan loppurutistukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos kovasti. Toivottavasti pikkuinen syntyy ennen joulukuun puoliväliä! Vielä hetki pitää odottaa ennenkuin on h-hetki.

      Poista
  2. Allekirjoitan kyllä täysin tuon rakastumisen ja työstettävyyden! Ostin vuosi sitten ekat omani ja nyt niitä on tasaiseen tahtiin ilmestynyt lisää (ja iskee aina kauhea piheys vaikka olisikin tuhat käyttökohdetta) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, mäkin täällä mietin, miten raaskin käyttää. Mutta toisaalta niiitähän saa koko ajan uusia rullia. Mun pitää hommata lisää heti ku vaan tiedän mitä tilaan! :)

      Poista
  3. vielä vessan puun värisestä naulakosta.. saakohan noita enää? ei ainakaan kylppäriosastolla ole,mustana muovisena vain. en ainakaan netistäkään löytänyt enkä paikan päältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö, mäpä kattelen netistä. Nämä on n. vuosi sitten ostettu. Ilmoittelen sulle tähän alle jos löydän jotain johtolankoja. Tai vaihtoehtosesti voit laittaa mulle spostia. ?

      Poista
  4. Todella kivan näköiset ovat nuo teidän liukuovet!

    VastaaPoista
  5. Hihii, minäkin laitoin jo "tunnelmavalot"!
    Terkkuja kotiäitikoulusta!
    http://kotiaitikoulu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tunnelmavalot piristää kummasti :)
      Mäpä käyn vastavierailullla kunhan ehdin!

      Poista
  6. Mulla sama sairaus teippeihin. Huomasitko,mun paperipussissa oli myös teippiä vähän samaantyyliin,samaiset joulu/sisustusvalotkin löytyy kaapista,katotaan löytääkö paikkaa,vai tuonko teille :D
    Kiva kotileikkipaikka pikkuisilla,kyllä kelpaa leikkiä. Kaikkia epäkohtia ei kannata kertoa,porkkanoita en olis huomannu.Olohuone leikeissä,matto on niin somasti rypytetty, lapset ymmärtää sommittelun päälle ;) ihanat!
    -Koo-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä huomannu, surku. Voishan nuo valot laittaa jonku huoneeseen jos sulla ylimääräisenä. Välillä ei kestä katsoa tuota värin määrää siinä nurkassa, mutta pitää muistaa, että lapset on terveitä kun ne leikkii ja saa leikkiä! Tiedätkö, tuon maton pitäis E:n mielestä olla aina noin ja nuo tuolit samoten tuossa, en kestä, sata kertaa suoristan sen ja taas sama. Ei mun jankutus mee perille millään.

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!