IHAN KUIN HÖYHENMETSÄ


Päivällä paistoi hetken aikaa aurinko. Mieli virkeenä säntäsin eilisen rojektin kimppuun. Tuli kutakuinkin valmista, liitutaulumaalia vielä tarvis, tai sit sitä tarraa. Lapsukaiset riemastu hyppimään terassilautojen päällä (odottavat ensikesää, siis nuo laudat) ja minä säntäsin heti perään. Oiva tilaisuus ottaa muutama kuva ihanista pipoista*. Nämä on niin rennot päässä, että siitä asti kun saimme nuo, ne on ollut paljon tykätyt. Saapa nähdä mitä me keksitään päänlämmikkeeksi kun talvi tulee. hmm. Vielä ainakin hetken saavat nauttia näistä :)
  
Asiasta ihan toiseen.. Mä nautin kyllä tosi paljon noista täysikkunallisista ovista! (hienosti sanottu, eikös?) Niistä näkee hyvin luonnon kiertokulun. Jokaista vuoden aikaa on ihana katsella (myös) ikkunasta ja jokainen aamu mulla on uusi taulu keittiössä :) Milloin tikka hakkaa puuta, milloin orava kantamassa käpyä tai pupunen loikkimassa tiehensä. Lapsetkin viihtyneet monta tovia ikkunasta katsellen. Tokihan ikkunat/ovet on tämän tästä likaset, mutta ne pyyhitään aina ku ollaan sillä tuulella. Enkä kadu yhtään tätä valintaani. Nyt jos saisin, ottaisin myös kodinhoitohuoneeseen samanlaisen oven. Siellähän ikkuna ei aivan alas asti laskeudu. Mikä parasta, terassilaudat valmiina odottamassa ensi kesää. Pääsee ovi oikeaan käyttötarkoitukseen. 
***
Vielä. Pipsat on Höyhenmetsä ja Salmiakkivuori-printtiä ja ovat takuuvarmasti lämpimiä. Pipot on valmistettu kotimaisesta nukatusta puuvillacollegesta. Resori reunassa on piste iin päälle. Lasten lisäksi myös äireellä on nähty tällainen pipo päässä. Näitä kun saa sekä lasten että aikuisten koossa. Aikas kiva juttu!
 
Huomenna matkataan mummulaan piiiiitkästä aikaa. Saadaankohan me maanparasta sämpylää ja pullaa!? On ne vaan erihyviä mummulassa. <3 Nautitaanpa kaikki viikonlopusta. Niinmuutes. Nykkö niitä kelloja, eiku viisareita käännetään? Onse touhua.
 
Pellit kii ja nukkuumaan!
/Ride

2 kommenttia

  1. Sulosia kuvia..:) Hei saanko kopioida tuon alimman kuvan itelle? Kertakaikkisen huippu ovi, jospa joskus omistaisin iteki tuollasen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ilona! Tottakai saat kopsia ja jos jossain joskus julkaiset niin laitahan linkkiä mistä kuva:) Toivotaan, että saat haluamasi oven kun sen aika on!!

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!