MIELI MUUTTUI

Niin se mieli muuttui. Tai heti jo kun peili oli laitettu, ajattelin, että se on liian hallitseva/massiivinen tohon seinään, hirvin sarvien alle. No, aikani katseltua, otin pois, pakkeloin ja maalasin seinän heti, ettei se homma jäisi ja ettei se mun TO DO-lista pitenisi. Äsken näytti tältä:
 
 
Kuka arvaa mitä seinään laitettiin? Kauan sitä ollaan vatvottu ja vihdoin saatiin homma balanssiin. Vielä joskus ostan jotkut sirot hengarit tohon roikkumaan, nyt mennään tovi mustilla puisilla.
 
Mullahan oli ainakin dotsit, dropsit ja arrowit mielessä, tais niitä olla muitakin. Sen sanon, ett noista mikään ei päätynyt tuohon seinälle. Vinkkinä arvaajille: Niitä saa mustana ja luonnonvärisenä(eli tammi) Arvasko kukaan? :)
 
/Ride

7 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hieno arvaus Petra! Mistä ihmeestä arvasit?

   Poista
  2. Haha, miksei tässä ollut mitään arvontaa? ;DD Olen noille yrittänyt meillä keksiä paikkaa, ne on niin ihanat!!! Tuli siis heti mieleen, kun mainitsit tuon mustan ja luonnonvärisen :)

   Poista
 2. no onko ne niitä ikean naulakoita??? :DD en löydä täältä kuopiosta sitä tammenväristä. Mustaa vain. haluaisin sen vessaan ehdottomasti! t.Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tammenväriset on kyllä ihanat, mutta eikö musta millään sopisi teille?

   Poista
 3. Ei kyllä pysty arvata... kerroppa jo ja laita kuva kans :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaiskuvaa saatte vielä hetken odotella :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!