SUNNUNTAI

Oi kun on ollut lepponen sunnuntai! Aamu alkoi kaffilla, perinteisesti. Pienemmät lapset leikki omiaan. Mä istuin kiikkustuolissa ja nautin aamunrauhasta. Mikä sen mukavempaa kuin kaffikuppi kädessä ja ilman riitoja leikkivät lapset. Jotenkin ehkä just sunnuntaina ei heti herättyä jaksaisi alkaa selvittelemään lasten riitoja :) Vai? Ja varsinkaan jos vanhemmista vain toinen on paikalla.
  
Pyörähdinpä tänään Design Sunnuntaissa Rytmikorjaamolla. Tällä kertaa olin liikenteessä lähinnä katselumielellä. Ja voin sanoa, että kaikkea aivan liian ihanaa oli tarjolla. Jäi mulla jotai ihan, ihan pientä käteen, niistä kuvaa myöhemin. Ja sitten jäi myös jotain suurta josta kuulette lisää, tietenkin myöhemin :)  Rytmiksen jälkeen sain vielä mieluisan vieraan. Vieraan jälkeen koko poppoolla saunaan. Tästä oli meidän sunnuntai tehty. Kunnes, yhdeltä aukesi parin sentin matkalta takaraivo...
 
Ai niin se pitää vielä kertoa, että meillä tosiaan on se toinen pupu, josta toissa viikolla vinguttiin. Villa sai Väiskinsä! Onnellista.
 
/Ride

8 kommenttia

 1. Lasten riidattomat leikkihetket on jotain käsittämättömän ihanaa. En ymmärrä, mikä siinä sisaruksessa voi aika ajoin niin kamalasti ärsyttää :D Meillä eilisaamuna isä käänsi sängyssä kylkeä kun äiti silmät ristissä yritti pitää kaksi isointa erossa toisistaan. Ehkä hieman katkerana taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, noita riidattomia hetkiä pitää tallentaa mielen syövereihin, että kun tulee "kina"-päiviä ni sit muistais, ett huomenna voi olla taas toisin. Ja hei, sun vuoro tulee kans jos iskäkin saa oman vuoronsa :)

   Poista
 2. Rytmikorjaamo kuullostaa kivalle. Toi takaraivon aukeaminen ei niinkään.
  Tsemppiä päiviin, kunnes saat miehen taas kotio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies saatu kotia ja takaraivo saanut tikkinsä.
   Kokeileppa tulla ensi vuonna rytmikorjaamolle!

   Poista
 3. Kaunis blogi, eli siis koti sinulla! :) Ehdottomasti liityn lukijaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, piristää kummasti :) Mukavaa, että liityit lukijaksi. Toivottavasti viihdyt!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!