KEKKIVIIKKONA

 
Syyslomaviikon keskiviikkona innostuin ma vähän liikaa, vaikkei mun pitänyt tehdä mitään tännepäinkään. Kummasti löysin TAAS itseni järkkäämästä kirjastohuonetta uuteen uskoon. Nyt alkaa näyttää siltä mitä pitääkin :D Jotain tauluja tietty pitäis laittaa seinille, mut nuo tauluhyllytkin meinas olla jo liikaa. 


 
Sit me innostuttiin vähän molemmat, laitettiin puuttuvaa listaa, yläkertaan verhotankoja, liimattiin tuoleja jne. Tehtiin niitä tekemättömiä töitä, (siis en mä tehnyt noista mitään) mutta mun to do- lista pieneni hitusen. Jee. Tarkemmin kun sitten listaa katsoin, ei noista töistä monikaan ollut kyseisellä listalla. Sitä tulee nykyään erityisen hyvälle mielelle, kun saa yhdenkään pienen jutun tehtyä, sellaisen, joka päivästä päivään siirtyy. Tällä hetkellä mulla siirtyy se mitä pitäis tehdä näin syksyisin, se ikkunoiden pesu. Se on nyt ihan kohta tehtävä. Enää ei voi kauaa siirtää. Enkä tuu yhtään hyvälle mielelle, kun ajattelenkaan ikkunoiden pesua, mutta sen jälkeen.... on hyvä fiilis!
 
no höh, verho haluaisi tulla alas?
***
Illansuussa meille tuli neljä pientä tuhisijaa pariksi yöksi hoitoon. Serkusten leikit ovat sujuneet mukavasti. Nuo meidän koululaiset on hienosti hoitaneet ja paaponeet tulijoita. Nyt täällä kuuluu tuhinaa yhdeksästä lapsukaisesta. Ihana illanrauha ja oma-aika. Nautin. <3
 
/Ride
 
p.s voihan rakeisuus, siksi pienempänä kuvat. Meinasin olla julkaisematta, mutta julkasin kuitenkin.

6 kommenttia

 1. Kyllä on kaunista. Ja ihanasti osaat yhdistellä vanhaa ja uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mukava kuulla, että yhdisteleminen on onnistunut :)

   Poista
 2. Teidän kodissa on kyllä kivan näköistä. Ja tuo on mun mielestä yksiä parhaita juttuja elämässä, kun saa yliviivata jotain must to do-listalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Sara! Helpottaa mukamas kummasti, kun niitä yliviivattuja juttuja alkaa kertymään siihen paperiin :) Eikös!?

   Poista
 3. Todella kiva koti teillä. Ja hyllyllä keikkuu minun unelmissa ollut mansikka Pomona-purkki! Meilläkin oli tällä viikolla asioiden kiinnittämistä. Muun muassa juurikin sitä verhotankojen ripustamista. Ihana tunne, kun saa myös lattialla lojuneet taulut vihdoin seinälle, arvoiselleen paikalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista Marjukka! Toi Pomona on kodin perintöjä- ihana sellainen! Niin mukavalta tuntuu nytten kun ollaan paljon saatu aikaiseksi tällä viikolla. Mun pieni toive, että koti olisi täysin valmis (rakentamisen osalta) ennen kuin vauva syntyy, sisustaminen jatkuu aina :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!