KUTSUILLEKO?

Välillä ollaan alasti, välillä löytyy kuusi t-paitaa, kuudet pikkuhousut, parit legginssit ja kolme pitkähihaista päällekäin. Tässä kohtaa täytyy todeta, että en puhu itsestäni vaan nuorimmaisesta tytöstämme. Tyttösen vaatekaappi ei varmasti koskaan ole siistissä kunnossa. Ei se ole nytkään, turha järjestellä.  Kerrospukeutuminen näyttää olevan nyt IN :) Ja mikä pahinta kohta vaatteet on lattialla ja uudet kuteet päällä. Naurattaa. Ei. 
 
 
Olohuoneeseen ostettiin taannoin uusi matto. Ei tarvinnut mennä merta eemmäs kalaan. Naapurikunnasta, Ilmajoelta www.lahdesmaki.fi ostetiin omamme. Ja tottahan me matosta tykätään! <3

 
Paripäivää satanut, mieli ei kuitenkaan ollenkaan maassa. Mulla on ollut mielessä torstain POMPdeLUX:n lastenvaatekutsut. Miten sitä selviää illasta yksin lasten kanssa? Varmaankin hyvin, kun muuta vaihtoehtoa ei ole. Jos sinua kiinnostaa tulla meille kutsuille, laitappa kommenttia. Olet enemmän kuin tervetullut!! Käykääpä tsekkaa noi nettisivut, siell on NIIIN paljon kaikkea herrrrrkullista lapsille! Voihan valinnan vaikeus, sanon minä! Huomenna jatketaan!
 
/Ride
 
 

2 kommenttia

  1. Toi mun tyttöhän vaihtaa noin sata kertaa päivässä vaatteet. Se varmaan sotkee niitä tarkoituksella, että pääsee valitsemaan uudet :D Eilen pelkät sukat piti vaihtaa neljä kertaa. Voi apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä aivan samanlaista menoa. Monet pikkarit ja sukat päivässä, samoin kuin housut, t-paita ja päällyspaita. Eikä tarvi olla edes likaisia. Sitten kodari on täynnä jotain vaatemyttyjä. Kivaa lapsesta, äitistä ei niinkään. :) Koitetaan kestää, kohta se kait menee ohitte. ?

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!