MILLEKKÄ SITÄ ALKAISI?

Tuntuu tiistailta, no niin tuntuu :)
 
 
 

 
Pitihän sitä kokeilla noita "maljakoita" Marikan hyvällä ohjeella. Kiitos! Omani oon tehnyt ihan kopiopaperista, eivätkä siten pääse lähempään tarkkailuun :) Kartonkikaupoille mielii tämä. Lapuan Kankureiden villahuopaa en uskalla heittää vielä kesälomalle, nimittäin on luvattu kylmenevää! Uudet lehdet odottaa lukemista, jospa sitä sitten lomalla ehtisi kajota niihin.
 
Muistatte varmaan, että meillä on talossa kahta mustavalkoista tapettia ja nyt haluttaa kolmatta. Kevätkö tämän teki?  Taas :) Tästä halusta vaikeaksi tekee sen, etten edes tiedä minne seinälle tapettia laittaisin. Hyvä minä! Mutta haaveilla ja haluta saa. Sehän ei TÄSSÄ vaiheessa maksa vielä mitään.
 
 
Joko olette miettineet mikä tapsku mahtaisi kyseessä olla? Haaveilin siitä jo rakennusvaiheessa, mutta jostain syystä sitä ei silloin laitettu. Sitä en tiedä laitetaanko nytkään, mutta tässä tämä on, Marimekon ruutukaava.
 
kuva: taloon.com
 
Tapetti on kertakaikkisen ihana! Muuta en sano.
 
Jotkut tarkkasilmäiset ovat jo varmaan huomanneetkin, että tuossa oikeassa laidassa on pari uutta yhteistyökumppania.(huh, kuulostaapa viralliselta :) Ykkösbasaari -Se siistimpi kirpputori ja Keltainen keinutuoli. tsek, tsek. Tulen sivuillani esittelemään tuon ihanaisen kirpputorin ja mainostamaan heidän tempauksiaan! Jospa sitten tämän alueen kirppissielut eivät jäisi mistään paitsi ;) Ja mitä yllä oleviin olohuoneesta otettuihin kuviin tulee, taulu on Keltaisen keinutuolin tuotantoa. Myös Keltainen keinutuoli pääsee täällä esille.
 
Mutta, mutta. Pitemmittä puheitta ulkoilemaan, päivä on kohta jo puolessa välissä. Illalla on tiistaiseen tapaan kahvakuula. Jes. Kyllä tämä tiistai tästä suttaantuu!
 
Ride
 
  
 

16 kommenttia

  1. Vautsi mitkä maljakot! Ihana on myös tuo vanha lipasto. <3

    Itsekin haaveilen tuota ruutukaavaa joko vierashuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Se on I-H-A-N-A!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Maljakot vielä paranee kun tekee ne kartongista!

      Joo, toi ruutukaava on vaan niin ihanaa! Pakko sitä on joskus jonnekin saada ;)

      Poista
  2. Jeij, niistähän tuli kivat! :) Ja sopii niin hyvin paikalleen :) Minä se täällä tyydyn vain huokailemaan kaikkien tapetti-innostusten kanssa: vuokrakodin huonot puolet - pakko tyytyä siihen mitä on, mur!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla ne eri-ihanat vasta onkin :) Se on tosi noissa vuokrakodeissa, niistä ei välttämättä saa aivan mieleistä, mutta on teillä siellä kyllä kaunista! Näihin tyydytään mitä meil on. Onhan meillä kuitenkin nuo suojaruukut,hih.

      Poista
  3. ihania tuli! kerroppas ride mitä maalia valkoisissa seinissänne on??valkoisen maalin valinta yllättävän vaikeaa... Kiitän ja kumarran jos jaksat vaivautua.. seinät odottaa maaleja... :DD

    t.Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hanna!
      Meidän kaikki valkoiset seinät on maalattu Tikkurilan Siroplast 7.. Ei olla sävytetty, vaan suoraan putelista seinään. Nyt nopsasti maalaamaan jos tämä valkoinen miellyttää :)

      Poista
  4. No voe höh - minun kommenttini eivät tänään mene minnekään perille. Mutta otetaan uusi yritys.
    Nuo Marikan ruukunsuojukset ovat kyllä niin hienoja, että pitäisiköhän itsekin koettaa askartaa :)
    Tapettivalinta on nappi! Itsekin unelmoin siitä jokin aikaa sitten eteisen seinään, mutta ainakin toistaiseksi seinä on pysynyt valkoisena. Aurinkoa Metsolaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä onkin paistanut hienosti tänään aurinko! Suosittelen askartelemaan näitä ruukunsuojia, todella yksinkertaisia ja nopsia tehdä! Mä haluan tuon tapetin jollekin sellaiselle seinälle, että Se ei ole aina silmissä. Ehkä yläkertaan tai sit alakerran vierashuoneeseen. Tiedä vielä :)

      Poista
  5. Ihania juttuja. Maljakot ovat kyllä huiput! Kyllähän sitä tapetit kelpaisi. Kun vaan olisi jotain tapetoitavaa.
    Tänään kävin koputtamassa yhden rintamamiestalon ovea, että myytkö? Mutta vastaan tulvahti homeenhaju. Siinä meni ostohalut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Voi kurjimus kun ei tärpännyt talon kanssa! Maailma on toinen toistaan ihanempia tapetteja pullollaan, valitappa sieltä sitten ne " omat" tapetit. Mutta Tän tapskun kanssa oli helppoa, Tykkään tästä niin. Toivotaan, ett teillekin tulee vielä joskus jotain tapetoitavaa!

      Poista
  6. Samaisesta tapetista olen minäkin haaveillut :)

    VastaaPoista
  7. Hei ei, ei. Ei saa vinkkailla näin ihanista tapeteista. Täälläkin loppuu seinät kesken ;)

    Mä en oikeasti tiennyt, että Marimekolla on tapetteja. Missä pimennossa olenkaan ollut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Laura, nythän Se maailma vasta sulle aukesi, heh:) Marimekolla kauppa täynnä ihania tapetteja. Ei muuta kuin pystyttämään seiniä lisää :)

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!