HAASTE VIISI

Sain Syvältä -blogin Sannalta haasteen vastata viiteen kysymykseen. Kuvat ovat satunnaisia räpsyjä, eivätkä liity niin yhtään mitenkään kysymyksiin, saatikka vastauksiin. :)

 
1.LEMPIVÄRISI SISUSTUKSESSA? - Vaikea sanoa vain yhtä väriä. Nyt tuleekin kunnon litania. Musta, valkoinen, harmaa, puun eri sävyt, sekaan ripaus punaista, vihreää tai keltaista ni avot.2.DESIGN ESINE/- HUONEKALU, JOKA EI IKINÄ TULE MEILLE. -Apuva. Ehkä se on Kartellin yksi tuolimalli tai se pöytävalaisin. Mä en vaan tykkää niistä!

3.HURMAAVIMMAT HENKILÖHAHMOT TELEVISIOSSA? -Tämä oli helppo (helpoin). En katso televisioa, jotenka hahmotkaan eivät ole tuttuja :)
 
 
4.SUOSIKKI LEIVONNASSA? -Ystävältäni saama ohje, mustikka-kaurapiiras . Se on ihanan kosteaa, nopea tehdä ja aineet löytyy aina kaapista. Tätä teen monesti jos vieraat kolkuttelevat jo ovella! (ohjeen saatte kuvien kera myöhemmin)


5. VIISI SUOSIKKIBLOGIA. -Äsh. En osaa varsinaisesti luetella viittä suosikkiblogiani. Seuraavat blogit kuitenkin saavat minut ajattelemaan jotain kun huomaan, että he ovat päivittäneet.
 
nurin -kurin, -Mitähän ihanaa se Marika on taas keksinyt.
Hajottamolla, -Vau uusi päivitys, nopeesti lukemaan se!
AINOA. -Ne ihanat lastenvaatteet!
Talosanomat, -Kuvia kotoa vai muualta. Heillä on niin kaunista!
My 2nd hand life, -Minkälaisia ihania kuvia tänään näänkään.

Blogimaailma on täynnä ihania herkkuja. Tässä vain siis osa joista pidän. Vinkatkaapa alle, jos minulta on jäänyt joku ihanuus huomioimatta. (tiedän,varmasti on).  En nyt laita tätä eteenpäin kenellekkään, mut napatkaa ken haluaa!

Suloista Sunnuntaita!
Ride

8 kommenttia

 1. Kiitti uusista blogivinkeistä!

  Kivoja kuvia ja vastauksia. :)

  VastaaPoista
 2. Blogivinkit - kiitos :) ja piirakkaohje myös kelpaisi :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Ride :) Kunpa kaikki ideat kerkeäisi toteuttamaankin :) Tuo piirakkaohje kuulosti houkuttelevalta, minulle kelpaisi myös ohje :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mistä saataisi sulle lisää tunteja vuorokauteen?:) Sillä tavoin me saataisiin lisää ihania ideoita ja ohjeita, hih. Ohje tulee varmasti.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!