KEHITYSTÄ HAVAITTAVISSA

Nämä pötköttelykuvat ovat tunnetta täynnä. Tai sitten kuvaaja oli niin fiiliksissä huomattuaan jotain. Neiti Oo on tänään ihka ensimmäisen kerran kääntynyt. Tadaa. Täytyy todeta: Aika rientää, ei vaan, se taitaa juosta :)


 
 
 
 
 
Lomps lomalle sanon mä. Tarkoitus olisi ainakin hiihtää. Toinen tarkoitus olisi olla, rentoutua, käydä lenkillä, syödä hyvin, olla, käydä saunassa, hiihtää, olla, syädä, käydä lenkillä ja sitä rataa. Sanoinko jo kaikki? Uskon, että onnistun erittäin hyvin syömisessä joissakin noissa tarkoituksissani, jos vaan en anna ylön tuolla reissulla. Minä ja viisivuotias Ee ollaan vielä kuivilla taudista. Pari haastettakin voisin skriivasta tuolla reissulla. Ai niin, meinasin unohtaa sanoa blogit. Tuolla minulla on yön pimeinä tunteina aikaa rohmuta nuo teidän ihanat päivitykset. Kyllä mulla tekemistä riittää, jos joku ehti jo epäillä sellaista :)
 
Tänään oli väärä päivä mennä Y-talolle, terveyskeskukseen. Aika onkin vasta huomenna. Tämä oli näitä sarjassamme ensimmäinen -tapahtumia. Johan sitä on 11vuotta juostu neuvolassa itsensä tai jonkun muun vuoksi, mutta näköjään pitää "ottaa" myös näitä hutikäyntejä. Etteikö nuo käynnit muuten riittäisi. Vaikkakin olen siinä mielessä onnekas, että meillä ei ole ollut neuvolakäyntien lisäksi juurikaan muita hyppäämisiä lääkärin vastaanotolle. koputtaa puuta/päätä

No niin huomenna arskat nenälle ja kohti lunta! <3
Ride
 

14 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. <3 kiitos. On kyllä erityisen ihanaa lähteä nyt lomalle, ja ihan koko porukalla :)

   Poista
 2. Mihin päin suuntaatte lomalle? Ihanaa lomaa,nauttikaa! Me mökkeiltiin viime viikko pohjosessa!:) sipu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siitä teidän ohitse ajetaan ja sitten hetken päästä käännytään oikealle. Katsotaanpa pysähdytäänkö mennessä vai tullessa teillä, olisi mukava nähdä!

   Poista
 3. Ihana pieni. Voi että, vauva-aika menee kyllä niin äkkiä. Minun pienin kohta jo kaksi, ja niiin haikea olo. Mukavaa lomailua!

  VastaaPoista
 4. Vauvat on <3 Niin Se aika kuluu ja vuodet vierii.

  kiitos, me nautimme ja vietämme ikimuistoisen loman!

  VastaaPoista
 5. Jko tuo teidän vauva on jo noin iso <3 Koittakaahan pysyä terveenä, meillä ykä kävi kylässä, oikeen kahteen kertaan! :( Ihanaa Lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mieti, näin Se aika juoksee! Meillä on tuo ykä käynyt ja enää ei toivota yhtään mitään pöpöä.

   Poista
 6. Ihana pieni <3 Oot ihan oikeassa, aika juoksee! Mun vauva on jo kaksivuotias!

  Toivottavasti teillä on mukava loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Loma on alkanut oikein mukavasti. Aika näyttää juoksevan myös täällä lomalla ;)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!