MINUN DIY-TAULUNI

Kaikenlaiset ristit, raksit ja ruksit ovat nyt mun mieleen. Niinkö varmaan monen muunkin?!
 
 
X-tauluni painoin perusperttiperunaa käyttäen ja tuon toisen taulun idean sain kun siivosin ulkona nurkkapieliä. Tiputin männynneulaset suoraan kourastani tulostimelle ja hyvään järjestykseenhän ne menivät siinä tippuessa. Mä tykkään tuosta X-taulusta (voidaanko puhua taulusta, ei edes kehyksiä:)) jopa niin paljon, että pitäiskö käydä painotalossa!? Sopii jopa hienosti Pässinpää- kalenterin kaveriksi, vaikkei sille vedäkään vertoja. Inspiksen omien DIY-taulujen tekoon sain Valkoinen Soihtu -blogista.

 
Yllä olevassa kuvassa String saa hienosti kontrastia noista taulun kehyksistä, mitä ne nyt onkaan nimeltään! Kippojen järjestys hyllyssä pysyy ennallaan, mitä sitä vaihtamaan jos on havaittu hyväksi.
 
Piiitkä lenkki takana, kyll on hyvä ja reipas mieli. Laskiaissunnuntai. Joko sitä on pullat syöty hillon ja kermavahdon kera? Täällä ei. Pitäiskö? JOOOOO, huutaa kaikki.
 
Ehkä sitten pitää!
 
Ride

8 kommenttia

 1. Hienoja juttuja olet tehnyt ja esille laittanut :) Ei oo pullia vielä tehty, jos tiistaina vasta....

  VastaaPoista
 2. Voiii, ihana kuulla, jos sait inspiksen taulujen tekoon minulta♥ Tulipa hyvä mieli:)! Ja on muuten tosi hienot taulut! Tykkään!!!

  VastaaPoista
 3. Hienot diyt! Ihana blogi sinulla, liityin saman tien lukijaksi:)

  VastaaPoista
 4. Raksit on ihania! :) Kiva idea.

  VastaaPoista
 5. Hei mahtava idea tuo tulostaminen. Ai että. Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Komiat on! :) Pitää itsekin joku päivän kokeilla tuota perusperttiperuna taktiikkaa :D Heitin sulle muuten haasteen, en ole varma tosin oletko jo tehnyt, käydän kurkkaamassa http://nurin-kurin.blogspot.fi/2014/03/kysymyksia-ja-vastauksia-haaste.html

  VastaaPoista
 7. Upeita! Olipa kivaa, että löysin blogiisi. Mahtava tyyli ja kivoja omia ideoita sinulla. Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!