SE SIISTIMPI KIRPPIS- YKKÖSBASAARI

Huvittavaa. Sitä kun vie kirpparille tavaraa, toisessa kainalossa lähtee jotain kuitenkin kotia, Eikös kirpparin pitänyt olla sellainen paikka, jossa pääsee omastaan eroon. Joo. Löysin Ykkös Basaarista Iittalan pienen Aalto- vaasin. Olen tyytyväinen. Pikkukeräilyni saa jatkoa.
 
 
Napsin muutaman kuvankin kameran ollessa mukana. Kirppis on avara ja valoisa. Kaffihampaan kolottaessa voit juoda kahvit. Sesonkihyllyltä löydät mitä milloinkin. Sinua palvelevat aina auliit ja hyväntuuliset tyttäret naiset. He myös järkkäävät paikkasi pientä maksua vastaan, jos niin tahdot. Tuolla on ilo käydä tekemässä löytöjä! Ei muutakuin menoksi löytöjen äärelle! Ja mikä parasta, nyt siellä on myös "Bloggareiden Helmet" -hyllystö, josta löytyy minunkin "ylijäämätavaraa" Suunnatkaapa sinne :)!
 
 
 
 
Suosittelen tätä kirppistä lämpimästi kirppis-ihmisille ja miksei muillekin. Vinkkaanpa tässä samalla, että kirpparin parkkipaikalle on tulossa peräkonttikirppis 29.03. klo 10-15.00. Täältälöydät lisätietoa kirpparista ja peräkonttikirppiksestä. Kaikki joukolla tekemään mahtavia löytöjä! Mä aion mennä tsekkaa mitä löytyy, jos vaan suinkin mahdollista. TU-LE SI-NÄ-KIN!
 
Nyt alkoi meidän perheen ensimmäiset flunssailut tälle talvea/kevättä. Jouduttiin käydä pikkuisen kanssa sairaalassa asti. Nyt kuitenkin kaikki hyvin. Mahtava pyöreä, keltainen pallo killistelee tuolta yläilmoista. Hieno ilma tehdä puuhommia ja vaikka mitä muitakin rästiin jääneitä hommia. Mikä sen mukavempaa kun aivotkin surraa sitä rataa, että kohta taka-aivoon kolahtaa sellainen idis, että! (sitä odotellessa)
 
Kullanhohtoista keskiviikkoa!
Ride
 
 
 

16 kommenttia

 1. Hui! Onneksi kaikki on nyt hyvin. Pysykää terveinä!

  Tuo kirppis muistuttaa kovasti Turussa sijaitsevaa Paikallista Kirpputoria. Samanlaiset hyllyt ja teema alueet.
  Taas tuli hinku lähteä kierrokselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritämmä pysyä terveinä! Eiks Se oo kumma kun välillä tulee niitä " pakko päästä kirpparille"- tunteita? Kierrokselle siis 😊

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Ajan tuosta lauantaina ohi, joten on pakko käydä kurkkaamassa.
  Meidän sukuhan on Seinäjoelta ja lähiseuduilta kotoisin :)

  VastaaPoista
 3. Oleppas hyvä!
  Oikeesti, täältä? Vau. Eihän sitä tiedä vaikka tavattais kirpparipaikalla:) Ja mä keitän kaffit jos poikkeat :)

  VastaaPoista
 4. Ompas siistin ja kivan näköinen kirppis. Harmi että on vähän turhan kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Jos poikkeat joskus Seinäjoelle, suosittelen käymään Ykkösbasaarissa!

   Poista
 5. Onpa siellä raikkaan näköinen kirppis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihana kun on värinä valkoinen. Tekee tilasta paljon viihtyisemmän, ei niin kirppismäistä tunnelmaa.

   Poista
 6. Kiva tietää että tällänenkin kirppis sjoelta löytyy :) Multa menny ihan ohi. Melkeen vois vkl jos pytinkimessuilla kävis kans. Siistiltä näyttää ja toi bloggarien helmet kiinnostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just vietettiin kirppiksen 1w synttäreitä. Eli aika tuore tapaus tämä on. Poikkea ihmeessä jos Pytinkiin aikomus. Minä en vielä tiedä pääsenkö käymään messuilla, mieli tekisi. :)

   Poista
 7. Onneksi vauva on nyt kunnossa! Säikäyttää tuollainen aina..
  Kivan näköinen kirppis! En oo osannut jotenkin ollenkaan yhdistää, että asut Seinäjoen seudulla. Mehän ollaan sitten melkein naapureita, kun täällä Kokkolan laitamilla asustelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Onneksi selvittiin säikähdyksellä! Mun sisko asuu Kokkolassa, joten Se on tuttu paikka meille :) Suht lähellä asutaan toisiamme :) Sitä vaan aina kuvittelee kaikki bloggaajat kehäkolmosen sisäpuolelle, hih.

   Poista
 8. Onpa kivan näköinen kirppis! Se vaikuttaa niin ostopäätökseen, yleisilme.
  Harmi vaan, että vallan väärällä suunnalla. Joskus jos kotikotia körötellään aukioloajan osuessa aikatauluun, ni varppiin poikkean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Älä muuta sano. On mukava mennä sellaiselle kirppikselle missä yleisilme miellyttää. Ei muuta kuin ohi ajaessa kurvaatte Ton kautta ;)

   Poista
 9. Kiitos vinkistä. Enpä tiennykkään tällasesta paikasta. :) tiiän minne es viikolla on päästävä. :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!