MINUN VÄRINI -HAASTE

Minun värini -haasteen säännöt:

1. Esittele väri, joka puhuttelee sinua. Sellainen väri, joka on lähinnä sydäntäsi. (mitä rikkaampi väri, sen ihanampi)
2. Liitä tekstiisi kuvia kotoasi, todistusaineistoa vaatekaapistasi, mitä vain keksit.
3. Voit myös kertoa lyhyen selostuksen siitä, mitä uskomuksia väriin on liitetty. Lähteenä voi käyttää vaikka coloria.nettiä.Sain haasteen Koti Aurorassa -blogin Johannalta. Kiitos. Haaste on/oli mielenkiintoinen. Minun täytyi tutkailla itseäni etten valitsisi mustaa tai valkoista, sillä nehän eivät ole värejä :) Näin minulle kertoi eräs naishenkilö joka tykkää väreistä ja joka myös puhuu paljon värien puolesta. Kun minulla on sinistä päällä,(ei juurikaan koskaan) hän sanoo sen sopivan minulle. Veden äärellä asuneena oli helppo valita väriksi sininen.

 
Pari sanaa sinisestä: Syvyyspsykologit liittävät sinisen lempeään ja rauhalliseen elämänasenteeseen. Siniseen on liitetty myös mm. puhtaus ja keveys ja sen katsotaan viittavan kaikista väreistä selvimmin henkisyyteen. Sininen vaikuttaa hillitsevästi tunteisiin ja vietteihin. Tummansininen ennakoi yötä ja myrskyä. Vaalea taivaansinen väri puolestaan on usein yhdistetty viileyteen ja parantamiseen. Sinistä on pidetty poikien värinä siinä, missä punaista on pidetty tyttöjen värinä. Sininen assosioidaan kylmään, punainen kuumaan. Sinistä on pidetty myös viattomuuden värinä. Väri liitetään usein virallisuuteen.

 
Olen kasvanut maalla, lammen rannalla. Mieleeni muistuu lapsuuden kesät, lämpimät uimavedet sekä ihanat vaaleansiniset pilvenhattarat. Silloin paistoi aina aurinko, oltiin aina sisarusten kanssa uimassa ja juostiin paljain varpain kaikkialle. Vuosia eteenpäin, sisustin meidän ensimmäisen yhteisen kodin käyttäen sinistä kaikkialla. Sohva, verhot, kaikki. Tuolloin taisi tulla siniseen vuosisadan ähky. Mutta nyt siitä ollaan pääsemässä ylitse. 

 
Omistan yhdet värikkäät farkut. Minkäs muunkaanväriset kuin sähkönsiniset. Tykkään!
 

Alakerran sisustuksesta löytyy tällähetkellä tämän verran sinistä.
 
 
 
Loppuun vielä, rakastan sitä yhtä sinistä mielettömästi! Mä vaan en löytänyt mistään jemmojen jemmoista yhtään palaa. Kaikki arvaavatkin jo mikä on kyseessä. Fazerin Sininen. Nam! Voisiko suklaa muuttua paremmaksi? Tuskin.         
                                                                                
 
 Haastan Da Daa - ja AINOA. - blogin tytöt mukaan! Tarttukaa jos innostaa :)
 
////
 
 
Päivä aloitettu, milläs mullakaan kuin kaffilla ja laskiaispullalla. Ei taida olla aamiainen terveellisimmästä päästä, mutta tänään näin! Hyvää laskiaista itse kullekin. Pulkkamäkeen ken lunta omistaa ;)
 
Ride
 
 
 
Laukut: Kirppis
Housut: Vero Moda
Vipa kuva: Fazer
Tekstissä käytetty lähdemateriaali Coloria.net


 

6 kommenttia

 1. Ihana ihana postaus. Haaste on lähtöisin alunperin blogistani ja voi miten kiva kun tartuit. T. Valontalon Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En tiennytkään, ett se on sulta lähtöisin :) Vau, jos tykkäsit :)

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia. Teidän eteinen kaunis ja avara. Valaisin sopii sinne täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja kauniit kuvat! Ihania sinisiä häivähdyksiä löytyi kodistanne ja muutenkin elämästä. :)

  VastaaPoista
 4. Olipa kivaa luettavaa! Minä en oikein ole sinisen ystävä, muuta kuin sen fazerin sinisen :) Tai taidan perua sanani, kohta varmaan tykkään sinisestä.

  VastaaPoista
 5. Sininen on hyvä väri, meillekkin on tullut sinistä hiljattain. Ihania nahka laukkuja :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!