HYVÄSKÄÄ

 
 
 
 
Kauramustikkapiirakka  200c, n.20min.

6 dl kaurahiutaleita
2 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
 2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
200g voi sulaa
***
200g mustikoita
 
Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään, laita piirakkavuokaan ja levitä lopuksi mustikat päälle. Paista niin, että pinta saa hieman väriä. Piirakasta tulee ihanan kostea kun se ei ole liian kauan uunissa. Lisäksi voit halutessasi vatkata vanillaa kyytipojaksi.  Ja kyll on herkkua. Sitä perushyvää, joka meinaa viedä kielen mennessään!! Kiitos ohjeesta ystävä!
 
 
Tehkääpä tätä vaikka touhutorstain kunniaksi! Uskaltaisikohan sitä juoda kaffit terassilla? Joko te olette aloittaneet? 
 
Ride
 

14 kommenttia

  1. Oi, onpas herkullisen kuuloista ja näköistä mustikkapiirakkaa! Kahvit terassilla kuulostaa just hyvältä :). eikun vain :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevään tullessa kahvit terassilla on sitä parasta ja jos kyytipoikana on jotain herkkua ni mikäpä siinä! :)

      Poista
  2. Nam, pitääpä testata!

    Mikä se teidän olohuoneen Ikean kaappi on nimeltään? Reissu Ikealle tulossa, joten voisin tuollaisen meillekin hankkia, jos niitä sieltä vielä sais. Onko tuossa liukuovet vai miten? Mitkä sen mitat on? Kiitos, jos jaksat mittailla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Meillä on olohuoneessa yksi tällainen kaappi http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10226678/ ja yksi tällainen kaappi http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80226689/ Linkistä näet mitat/nimen yms tiedot. Oleppas hyvä :)

      Poista
  3. Oi, tämä on mun yksi suosikkipiirakoistani, kiitos muistutuksesta, täytyypä tehdä taas joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oleppas hyvä! Sitä unohtaa ne hyvät vakkariohjeet aina joskus, kun uusia ohjeita pukkaa sieltä ja täältä ;) Mut tämä on perusvarmaohje, tykkään! Ja hei tervetuloa seurailemaan mitä Metsolassa tapahtuu :)

      Poista
  4. Aivan mahtava tuo eka reseptikuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitosta SarP!

      p.s. harmittaa ku nyt vasta huomasin, että siitä puuttuu sokru! höh.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Jep ei muutakuin kokeilemaan. Siitä hyvä, ett tämän teossa ei voi epäonnistua :)

      Poista
  6. Huomasin sattumalta, että teillä osa verhoista lähtee katosta asti ja osa alempaa. Kumpi on parempi? :) Tai onko joku peruste, miks toisissa niin ja toisissa noin? NÄin kuvista katottuna kummatki näyttää hyvältä, mutta ite en oo osannu kodissani päättää, kummin laittaisin, joten siksipä meillä ei oo verhoja vieläkään. :/ Tai no, osassa on just perus tankoverhot, mutta sienne minne niitä kaivattas, ei päätöstä ripustustavasta oo syntynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Enpä osaa sanoa kumpi parempi :) Keittiöön/ruokailutilaan en halunnut katosta asti lähteviä verhoja, enkä tiennyt millaiset verhot ko. tilaan olisi sopivat. Tämä verhomitta ruokailutilassa on vähän niinkuin kokeilu, ja on tuntunut ihan hyvältä. Luulen, että saa jäädä. Niinkuin varmaan huomaat, että ei meilläkään ole muualla kuin olohuoneessa, kirjastohuoneessa ja ruokailutilassa verhot, juurikaan tämän saman ongelman vuoksi jonka kanssa sinä painit ;) Yhtenäisyyden vuoksi voi olla, että "joudun" laittamaan verhon katosta asti myös vierashuoneeseen. En tiedä oliko tästä mitään apua, mutta meillä näin.
      p.s ilmoita mulle sitten kun olet saanut verhodilemman ratkaistua ja kerro miten sen teit ;)

      Poista
  7. Oli niin herkkua,Ellen teki jälkkäriksi ja kaikille maistu. Helppo,nopea ja kaiken lisäksi niin hyvää. Kiitos ohjeesta. :)
    terveisin Aakoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä. Tää on niin hyvää, halpaa ja vielä kerran hyvää:) Ihana Ellen, hän jo leipoo täyttäpäätä, iso tyttö. Terveiset <3

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!