HYVÄNTAHTOINEN TAPPELU

Niinhän siinä sitten kävi, melkeinpä osasin aavistaa. "Nyt on mun vuoro" "Eipäs kun mun, sä pidit näitä eilen!" Uudet pökät on luultavastikin ihanat pitää päällä!!!?! Kuullostaa siltä.
 


 
 
 
 


Kuvissa harmaat Pants One:t(Black/DGray) -collece housut. Housuissa on lahkeissa ja vyötäröllä leveät, mustat resorit. Housut on siitä kivat, että nämä voi ostaa melkeenpä ylisuurina  ja ovat siten pitkäikäiset. Kuvatkin sen kertovat. Eilen housut oli kolmivuotiaalla pojalla ja tänään ne on viisivuotiaalla tytöllä. Molemmat tykkää näistä yhtäpaljon. Ja mielestäni nämä ovat molemmille yhtä sopivat, niin koon kuin näönkin puolesta. Poika käyttää housuissa kokoa 98/104 ja tyttö 116/122. Kuvissa esiintyvät housut on kokoa 3, viitteellinen koko 104-116. Housujen koko natsaa just hyvin näille nupuille! Saapa nähdä päästäänkö sopimukseen kumpi nämä pukee ylleen huomenaamuna :)
 
///
 
LUMILAPSET. -Mikä ihana uusi verkkokauppa! 
Lyhyesti. "Lumilasten edustamat tuotteet ovat  leikkisiä ja lapsenomaisia, mutta käytännöllisiä ja kestäviä. Arvostamme pitkäikäisiä tuotteita niin laadukkaiden materiaalien ja nerokkaiden yksityiskohtien avulla, jotka pidentävät tuotteen käyttöikää, mutta myös ajattoman designin ansiosta." Just näin, näitä samoja arvoja itsekin arvostamalla pääsin tekemään yhteistyötä ihanan Heidin kanssa. Kiitos Heidi<3
 
Lumilapset suosii ja arvostaa kotimaisia tuotteita. Suomessa on paljon mahtavia suunnittelijoita, taiteilijoita ja käsityöyrittäjiä. Sivuillaan Heidi sanookin, että Lumilapset on hatunnosto suomalaisille tekijöille. Yritykselle tärkeää on, että tuotteet ovat ympäristöä kunnioittavia ja valmistusprosessit ovat vastuullisia. Lumilapset on syntynyt rakkaudesta lapsiin, Suomeen ja luontoon!

Voit kätsysti seurata Lumilapsia vaikka facessa. Sieltä löydät nopeasti uutuudet, kamppikset, alet jne. Eikun tykkäilemään!

////

Ovatko housut teille ennestään tutut? Mitä olette tykänneet, jotka ovat niitä käyttäneet? Uskon, että nämä huosut tulee olemaan meillä pitkään. Täällä noita käyttäjiä riittää :D Ja mikä parasta, äitin silmään housut on juuri passelit. (ihailee samalla housuja tytön päällä) Sopii sisustukseenkin niin hyvin ;) Siis voidaan kai sanoa, tervetuloa viikonloppu! ;)

Housuista nauttien, nuput ja Ride

 

10 kommenttia

 1. Onpa kivat! Ihan uusi tuttavuus mulle - kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on todella kivat! Mullekin uusi tuttavuus. Todella ihanat käytössä, suosittelen!

   Poista
 2. Tositosi ihanan näköiset (ja tuntuiset) pökät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, nää housut saa lisäplussat näöstä. Tykkään. Nää tuntuu miltä näyttää :) eli ihanat <3

   Poista
 3. Ihanat! Mä kuule ajattelin univelkapäissäni OMMELLA vauvalle housuja... Ei kai se nyt vaikeaa voi olla??! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ei kai ompeleminen voi vaikeaa olla jos osaa;) Tsemit ompelemiseen!

   Poista
 4. Meillä on tällaiset myös molemmilla lapsilla. Oli niin hyvät, että tilasin toisetkin. :)

  VastaaPoista
 5. Nuo ois aika rennot itellekin ;). Blogistani löytyy sulle haaste!

  VastaaPoista
 6. Tiedä vaikka aikuisillekin tulisi myyntiin näitä ;) Kiutos haasteesta, tartun siihen.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!