TILANNETTA

  
Kaikenlaista pitäisi tehdä. Vähän siivota, pyykätä, kasata palapeliä, järjestellä paikkoja, entrata oikeat jalat päällystettyyn tuoliin ja niin edespäin, mutta me ollaankin nautittu kynttilöistä, kuusikosta, kahvista ja kotonaolosta. Kliseinen: Poissa hyvä, kotona paras!
 
Me poltellaan urakalla tuikkuja, lapsilla koulussa kampanja meneillään. Eniten metallia kerännyt luokka palkitaan. Meillä lapset on laittaneet luvut tarkkaan paperille, kaikilla oltava samanverran viemisiä kouluun.
 
Mukavaa alkavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! Ei muuta :)
 
/Ride
 

4 kommenttia

 1. Tuttua! Toisinaan on ihan hyvä unohtaa ne pyykkivuoret ja muut ei-niin-tärkeät siivousasiat ja keskittyä vain oleilemaan yhdessä ja ottamaan rennosti! Meillä sen sijaan tänään on pyykkikone laulanut urakalla,mutta niin myös ompelukonekin hiukan siinä sivussa. Jospa me huomenna sitten pidettäis leikkipäivä ja ompelupäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on ihan hyvä tosiaan ottaa välillä lomaa noista kotitöistä, ne ei karkaa minnekään! Sit ku saa välillä tehdä jotain luovaa ni jaksaa taas kotitöitä aivan eritavalla!

   Poista
 2. Ihania joulujuttuja sulla siellä esillä! :) Meiläkin tuikkujahtiin poltellaan kynttilöitä oikein urakalla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pikkuisen on jo jotakin pitänyt laittaa. Ei niin paljoa kuitenkaan, että tulisi ähky ennen aattoa. Ai,teilläkin siellä kynttilöiden poltto urakkaa :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!