EKAT PUKETIT KONTTIIN

Meille kotiutui Mailandian ihanat Martti ja Tyyne. Tyynyt* ovat "koekuvauksissa" lastenhuoneessa. Tuskin maltan odottaa jouluun, että saan jättää nuo lasten (ja aikuisten) halittaviksi, niin ihanat ne on.
 
 
Eikös ookkin herttainen pariskunta?
 
"Karkki-Martti Makeinen harrastaa kalastusta, lukemista, nikkarointi ja keksimistä. Hän pitää omenoista, aurinkoisista päivistä ja ystävistä. Puolestaan hän ei pidä epärehellisyydestä ja nokkosista. Tyyne Piparista kerrotaan seuraavaa: Hän harrastaa leipomista, neulomista ja lukemista. Tyyne pitää ruuanlaitosta, eläimistä ja kauniista kukkasista. Tyyne ei pidä ilkeistä ihmisistä eikä maksalaatikosta."
 
Tuotteet on siitä ihania, että  niissä on aina tuotelappusessa tarinan pätkää kerrottavana tai jotain muuta vastaavaa, kuten näissä tyynyissä. Onhan se meidänkin hyvä tietää mistä Martti ja Tyyne tykkäävät ;) Näistä tuli heti erilailla kiinnostavia ja rakastettavia, kun heistä oli mukana palanen tietoa. 
Samalla pari kuvaa uudesta järjestyksestä. Kokonaiskuvaa huoneesta ei tullut kuitenkaan otettua :D
 
Huomenna lähdetään sukuloimaan Keski-Suomeen, sitä ennen käyn tänä iltana lasten kanssa tapaamassa ystäviä, pizzan syönnin lomassa. Toivottavasti kaikki menee putkeen, viisi lasta, mulla pallokas olo ja hidas askel. Yhtälö ei paras, miehen ollessa töissä, mutta kyllä me selvitään. (onpahan mitä isona muistella) Mukaan täytyy pakata reppu täyteen rentoa mieltä!!! Kuitenkin, voisko viikonloppu paremmin alkaa?
 
Rattoista viikonloppua kaikille meille :D
 
/Ride
 
*blogiyhteistyö
 

6 kommenttia

 1. Voi hitsi - todellakin herttainen pariskunta! viikonloppuja sulle!

  VastaaPoista
 2. Vitsit, ihana pariskunta! Ihan huiput! Ja nuo kuuset tuossa kaapissa, tosi kivat:)!

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä söpöjä! Hieno on myös lastenhuoneen tapetti. :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava tyynypariskunta. Sopisi meillekin. Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!