KUTSUILLA

Oletteko koskaan pitäneet POMPdeLUX:n lastenvaatekutsuja? Tai olleet kutsuttuna? Mitä tykkäätte heidän vaatteistaan? Mä toimin illan emäntänä ja esittelijänä oli paikallinen POMPdeLUX.n edustaja. Muutama vaate meillä oli entuudestaan ja niiden käytön jälkeen voin todeta, että ihania pitää päällä. Kohta saadaan lisää kokemusta vaatteista. Rekit oli ihania vaatteita pullollaan, tyttöjen kans oltiin valinnan vaikeuksien edessä, mentiin rekiltä toiselle eestaas. Ei vaan osattu päättää mitä "otetaan". Koot kattaa 152cm asti, eli hyvin saatiin vanhimmallekin lapselle jotain. Heitänpä tähän muutaman kuvan torstai-illan hyvin pengotuista rekeistä :)  Naiset oli vissiin täpinöissään vaatteita hipalatessa:) ? Luonnollisesti tarjosinkin jotain, en vaan huomannut ottaa kuvaa syömingeistä.
  
Tytöt oli tietenkin isona "apuna" säätämässä vieressä mitä heille ostetaan. Toisaalta hyvä, eihän noille uskalla ostaa enää mitään ilman heidän mukana oloaan. Alkaa olee mielipidettä jos minkämoista äidin ostamista vaatteista. Loput lapset pääsivät iskän mukana uimaan, sattui niin somasti, että iskälle tulikin yllättäen vapaapäivä. Sehän sopi mulle loistavasti. Ilta oli oikein mukava ja voishan tuota samoset kutsut pitää joskus toistekin. Kiitos naisille, jotka tulivat meille!
 
***
 
Ehkä ens postaukseen naulakoista kuvaa?!
 
/Ride
 
 

2 kommenttia

  1. Tuttuja vaatteita ovat. Pidän siitä, että kaikki vaatteet sopivat värien puolesta yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just toi on kätsyä noissa vaatteissa, että periaatteessa (jos haluaa) kaikki sopii keskenään yhteen. Ihanan juhlavia vaatteita mukana, sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!