TEIPPAAJA TEIPPAA

Tänään ei innostanut siivoaminen. Sen sijaan askartelin ja tais siitä innostua jokunen muukin ;)
 


 
 
Pussukoihin voi halutessaan laittaa vaikka joululahjoja. Tykkään tosi paljon tuosta raitaisesta, vaikka itse sanonkin. Matskuna on jotain peruspakkauspahvia ja teippitarhan teippejä. Voi, voi on ne vaan mieluisia käyttää. Jotakin muutakin sieltä tuli, mutta siitä vähän myöhemmin.
 
 Raitapussi sulkee sisälleen vauvan öljyt sun muut näytepakkaukset joita tänään sain neuvolareissultani. Ihan kuin ensimmäistä kertaa olisi saanut liberon ja pampersin kassit. Yhtä joululta se tuntui, kun ensimmäisellä kerralla, vaikka jo kuudennen kerran sain ne. Tuskin maltoin kotia asti olla avaamatta niitä. Lasten kanssa olikin mukava yhdessä katsoa mitä laukut sisälsi. Pienesti laitettiin vauvalle jo jotain valmiiksi hyllylle.
 
Nautitaan viikonlopusta ja sen tuomasta vapaasta. Sitähän voi syntyä vaikka uusia pussukoita tai ties mitä kun vauhtiin ollaan päästy. Huomenna on ainakin pakko siivota. Kassotaan sanoi kaalimato.
 
/Ride
 

2 kommenttia

  1. Mikä siinä onkin, että joka kerta se on yhtä ihanaa. Vaikka mulla niitä kertoja on vasta kolme. Elän tosin uskossa, ettei tämä kolmaskaan nyt sitten ehkä kuitenkaan viimeiseksi jää :)

    VastaaPoista
  2. Ihania oot askarrellu! Ja oikeen ihanaa loppuodotusta sulle ja myös joulun odotusta:)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!