NIIN NE NAULAKOT

Munhan piti postata tänään siitä lastenhuoneen uudesta järkästä, mutta innostuin kuvaamaan uusia naulakoita. Takkien sijasta roikkumaan pääsi jouluinen valo, bongasin sen kirpparilta. Jotain muutakin pientä puista löysin mitäänsanomattomaaan hintaan. Niistä kuvaa myöhemmin.
 


 
Tuo meidän pikkupoika kulkee rikkinäinen kamera tai puhelin kädessä ja ottaa kuvia. Tänään hän makasi rikkaimurin edessä ja kuvasi, ei hassumpaa :) Keneltä vaikutteita? Tässä alimmassakin kuvassa hän on  ahkerasti mukana tilanteessa. Tajuaa tilanteen vakavuuden :D hah.
 
Niin ja noi naulakot on muuten Normann Copenhagenin Stick:t. Saa myös luonnonvärisenä. Mieluiset. Mä muuten aloitin tänään jouluhössötyksen. Oonhan mä muutaman päivän joulukuussa poissa kotoa, kattokaas, että varmasti ehdin saada mahan täyteen makiaa. Tässä kohtaa en tarkoita makeaa/suklaata, vaan sitä ähkyä minkä joulu jättää jälkeensä. Mutta nyt on aika nauttia tulevasta ajasta. <3
 
JOKO OLETTE ALOITTANEET JOULUHÖÖSÄÄMISEN?
 
/Ride

12 kommenttia

 1. Kivat naulakot, tykkään! Ihan pikkuisen on jo aloiteltu joulua... :) Tsemppiä loppuodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Naulakot on edelleen oikein mieleiset. Ei täälläkään mitään suurta vielä joulun suhteen :) Pientä fiilistelyä vaan.

   Poista
 2. Onpas kivat naulakot! Ne sopii teille :)

  Meillä ei joulua hössätetä koristeiden tai lahjojen osalta. Koristeita laitetaan vain Tyynelään, ei kaupunkikoriin. Lahjat vain lapsille ja itselle ruokaa. Eilen kyllä aloitin kauden ja tein ensimmäiset joulukoristeen (hyväntekeväisyymyyjäisiin). Ensimmäiset joulutortut on kyllä jo syöty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, ett ne sopii meill :)

   No, eipä meilläkään suuremmiten. Lasten riemuksi jotain koristeita ja VÄHÄN lahjoja, toisille ei ollenkaan. Onneksi muutkin on yhtä kuivia kuin me ;) Joulumusiikkia, ruokaa, kiireetöntä yhdessäoloa ja kunnon pyjama-aikaa meille aikuisille :)

   Poista
 3. Todella hyvä kirppislöytö ja tykkään myös noista naulakoista!

  Minä ripustin jo jouluverhot keittiöön. Koko ajan olisi into hössöttää jotakin, mutta miehen mielestä pitää odottaa joulukuuhun. Noh, kuunnellaan nyt kerrankin myös häntä. :) Meillä hössötys lähinnä liittyy kodin laittamiseen. Lahjoista en ota paineita tänäkään vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki :) Meillä ei erikseen oo jouluverhoja, mut ton Kuusikossa ajattelin ehkä kotiuttaa ja tehdä niistä"marrasjoulutammikuu"-verhot. Sama meillä, ett se pieni hössötys mikä tulee ni liittyy kodinlaittoon. Lahjoja ei täällä talossa paljoa jouluna näy, en halua hukuttaa lapsia jouluna lahjoihin. Se ei ole meille joulussa tärkeintä :)

   Poista
 4. Tekis kyllä mieli jo hössöttää. Mutta ootetaan vielä et ollaan uuessa kämpässä! Aikas sulonen tuo poju tuossa kuvassa:))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi poju, eikös ookki söötti? :) Tulee tuo kuvaustilanne mieleen, pistää vähän naurattamaan :)

   Poista
 5. Ihana toi tähti!! Mistä se on hommattu? Aivan upee! Ollaan aloitettu jouluhäsä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori Johanna, että VÄHÄN kestänyt tä vastaaminen :)
   Mä ostin SPR:n kirpparilta tähden. Täällä noita näytti olevan myös Fidassa. Tykkään paljon tosta. Eilen muuten näin kirpparilla tosta tähdestä pöytämallin, sekin hieno!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!