NYT LAISKOTTAA
 
1. Tuossahan olis ihan hyvä köllötellä. 2. Otetaas vähän lukemista. 3. Vois kait sitä muutaman kynttilänkin laittaa ilostuttamaan aamua/päivää. 4. Hei lapset, käydäänpä vähän ulkona. Että Näin.
 
Marraskuu ja ulkona näyttää miltä näyttää. Me ei jaksettaisi enää odottaa pakkasia, lunta, vauvaa eikä joulua. Ainut minkä eteen voidaan tehdä jotain on joulu. Siksipä tänään ollaankin oltu joulutuulella ja ripusteltu tähtiä ynnämuita joulua muistuttavia juttuja. Päivät pitäisi täyttää erinäisillä tekemisillä ettei aika tuu pitkäksi. Vaikkakin, naapurin mummu sanoi käydessään, että lepää ja kerää voimia. Joo. Mutta sitten se aika ainakin käy pitkäksi. Pisteenä iin päälle, kotityöt ei nyt vaan kiinnosta :) Olisi niin kiva tehdä vaan kaikkea muuta. TUTTUA?
 
Jos vaan pystytään, nautitaan pimeydestä!
Ride

6 kommenttia

 1. Laiskottaa täälläkin. Me käytiin tuossa jo ihan Levillä saakka laiskottelemassa. Nyt sama homma jatkuu kotona :D

  Marraskuussa on aina jotenkin odottava meininki. Ei tapahdu mitään. Sataa vaan ja on niin pimeetä. Tälle kuulle pitäisi aina varata jotain speciaalia. Tehdä juhla tyhjästä.

  Eikös sun onneksi kaksi odotusta pääty ihan pian. Vauvan ja joulun. Lunta en mee lupaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hienoa", että muitakin laiskottaa!!
   Marras- ja tammikuu niin mitäänsanomattomia kuukausia, mitään ei tapahdu! Arjesta pitää löytää paljon positiivista, että jaksaa :)
   Juu mulla loppuu kohta tää yks odotus. Todella ihanaa! Vielä odotellaan kuitenkin. Lunta tuli, mutt taitaa sulaa.

   Poista
 2. Hyvin osasit pukea omatkin fiilikset sanoiksi. Marraskuussa ei juurikaan ole hetkiä, joista nauttisi tässä ja nyt. On vain odotuksen tunnetta ja pimeyttä. Piristystä saa kun ripustelee valoja ja virittää kotia joulun tunnelmaan. Pakko aloittaa joulun tekeminen ajoissa! Voimia sinne. :)

  VastaaPoista
 3. Niin tuttua! Ja ihanasti odotettavaa teillä :)

  VastaaPoista
 4. Miten multa on mennyt ihan ohi tää, että siellä odotetaan vauvaa. Ihanaa. Onnea odotukseen :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!