PIENESTI PILKOTTAA

Käänsin pöydän kutsuja varten. Loppujen lopuksi se jäikin näin päin. Tykkään enemmän tästä järjestelystä. Tuo vaihtelua ruokailutilaan. Jouluksi ja uuden vauvan kunniaksi :) mua himottaisi ostaa sitä uutta Marimekon kuusikuosia keittiöön verhoiksi. Sais vauveli sitten joskus kotoa lähtiissä puketin kainaloonsa.(ei oo pitkissä kantimissa nää mun ajatukset?) Nythän meillä ei oo tosiaan mitään verhoja oikeestaan missään, paitsi yläkerran huoneissa. En tiedä kaipaankokaan sen kummemin. Näin on hyvä ainakin vielä. Kuitenkaan en panisi pahaksi jos jossakin vaiheessa Isot kivet ja Kuusikossa voisivat vaihdella ikkunoissamme jossakin muodossa.
 
 

 
Pienesti tuolta pilkottavat nuo eteisen uudet naulakot. Kutsujen ajan noissa riippui monta monta takkia ja mukisematta olivat, eli pieni testikin meni hienosti. Petra arvasi oikein mitä seinään tuli. Hyvä Petra :)


 
Sataa, sataa ropisee eikä mun mieli oo maassa yhtään. Ihmeellistä. Oikeestaan nautin näistä hetkistä. Vaikkakin, pakkaset saisivat tulla jo.  Mitä keksisitte lahjaksi miehelle, joka ei kuulemma tarvi yhtään mitään ja ostaa sitten itse kun tarvitsee jotain:)???!!!  Kiitos eilisille vieraille!
Hmmmm..
/Ride

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hieno ajatus, iskä varmasti ilahtuu :)

   Poista
 2. Minä hankin jouluksi tuon Kuusikossa kankaan. Tykkään kovasti! Isot kivet on kyllä myös todella kiva. Vaihtelu virkistää, aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää aina ja en mäkään taida tuosta kuusikosta päästä ylitte. Niin ihana tuo kuosi on!!!

   Poista
 3. Meillä sama juttu, - ei tarvitse mitään ja ostaa itse kun tarvii jotain. Hankippa siinä sitten jotain.. hmm.... Nuo naulakot on kivat, mulle olikin uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus olis kiva saada pienesti vihiä mitä olis kiva saada :) Toivottavasti keksimme jotain mielekästä. Naulakot on niin mun mieleen!

   Poista
 4. Meillä lapset valitsi lahjan, logiikkapeli, juuri sellainen näpräilypeli jota voin kuvitella mieheni ratkaisevan mielellään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tykätään sudokusta ja jostain tommosista pähkäilyjutuista. Toi logiikkapeli voisi kotiutua meillekin. Jos ei vielä, ni vaikka jouluksi.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!