MUN PAPERITÄHTI

Monta vuotta siinä meni. Aina oon aikonut. Ehkä odottanut kunnon ohjetta tai jotain, en tiedä. Nyt sain tehtyä sen. Iloitsen aidosti siitä. Mun ihka ensimmäinen viisisakarainen tähti on syntynyt tänään iltapäivällä. Kultainen paperi löytyi kirpparilta. Tämä on hieno!
 
 


 
Lopullista sijoituspaikkaa en ole sen kummemin miettinyt. Nyt se on tossa ja nautin katsoessa sitä. Kyllä se pienestä näyttää täällä tulevan tuo ilo. Voi olla, että kohta meillä on talo täynnä tähtiä! Mikä parasta, viikonloppu tulossa ja ei mitään suunnitelmia! (ni sitähän vois tehdä noita tähtiä :D)
 
Ekaa adventtia kohti mennään! Joulu hiipii hiljaa kotiimme.
 
Askarteluintoa teillekin!
Ride

4 kommenttia

 1. Se on kyllä hieno! Ja kultaisena ihan <3 Mä tein samanlaisen kans, mutta mulla oli ohutta kartonkia joka olikin sitten liian paksua kun liima ei jaksanut pitää sitä oikein kasassa... Huono liima, vai huono paperi? Tai sitten se vika olikin siinä tekijässä! :)

  Viikonloppuja! Ja hyviä vointeja masun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt mulla on muutama muukin tähti:) Näinkin sen sun tähden ja yritin kommentoida, ni tämä mun ihana kone teki taas jotku tepposet. En sit uudelleen kompannut. Mä halajan mustaa kanssa. Se oli myös ihana. Mä luulen, että sulla oli liimassa vika, koska tein todella paksusta kartongista erikeepperiä käyttäen. Ja onnistu hyvin.

   Viikonloppuja myös sinne! Voinnit on nyt niin hyvät, että tuntuu ettei synnytys tuu koskaan :)

   Poista
 2. vinkkaa joku selkeä ohje näihin tähtiin. jonkun löysin, mutta hukkasin sen, eikä se ollutkaan niin iisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas, mun täytyy oikein miettiä ohjetta. Mä otin mallia omasta vanhasta tähdestä joka "levisi" käteen.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!