UUTTA FIILISTÄ KEITTIÖHOMMIIN

 

 
 


Nyt kun kaikki aika menee ulkona näiden kauniiden ilmojen kanssa, keittiössä hääräilyn fiiliksiä ei löydy laisinkaan. Kuka jaksaisi tiskata, tehdä ruokaa, luututa pöytiä jne.? Minen ainakaan. Pakko mikä pakko. Nyt olikin oiva tilaisuus korkea aika hommata uusi tiskiharja ja pullo astianpesuaineelle. Josko köökki hommat saisi uutta intoa alleen. Pullon väri sopii mielestäni kauniisti tiikkisen tarjottimen kanssa (joka on muuten euron kirppislöytö) Pullo Clasulta ja tiskiharja täältä, ihanasta pienestä putiikista Seinäjoelta. Käykää ihmeessä jos täällä päin liikutte!

Hihii, nyt vasta kuvista huomaan, että mulla on jäänyt hintalappu tuohon tiskiharjaan roikkumaan. Se muuten roikkuu siinä vieläkin. No, ei se niin nöpön nuukaa ole. Tiedättehän, mulla oli kova kiire kokeilemaan harjaa :) Esikoisen pilkkoessa kurkkua nappasin salaatit kuvauksiin mukaan, ja nuohan näyttää sointuvan paikoilleen oikein hyvin!
 
Niin, mä vaan sitä, että jääkö muilla sisähommat retajamaan säiden ollessa loistokkaat? Nautitaan kuitenkin viikonlopusta niin sisällä kuin ulkona! Jookos?
 
 
Ride

8 kommenttia

 1. Tää aloitti viikonlopun nautinnollisesti siivoamalla koko kämpän. Siitä tulee aina hyvälle mielelle ja sen jälkeen voi rentoutua viikonlopun viettoon.

  Tosi kauniin värinen toi pullo! Ja ihana tiskiharja. Mä olen kyllä niin tottunut perustiskiharjan muotoon, että en tiedä osaisinko noin hienolla tiskata :D

  Toi puinen pyöreä tarjotin tuo mummolan mieleen. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nauti nyt siellä täysin siemauksin viikonlopusta! meil oli aikomus siivota eilen ihan koko talo perusteellisesti. Ei saatu siivottua kuin yläkerta. Keksittiin ulkona kaikenlaista tekemistä, ettei ehditty sisälle hommiin :) No. Nyt mä täällä siivoan alakertaa miehen ollessa töissä. Sen siitä saa.

   Mitä tiskiharjaan tulee, mulla on perus markettiharja, sit musta5101 ja nyt tämä uusi. Tuo on ihanan tuntuinen käteen, käyttökokemuksia en osaa vielä sanoa. Pitäis tiskauksen maistua:)

   ja pieni pyöreä tarjotin on just hyvä Marimekon rinnalla. Tykkään!

   Poista
 2. TODELLA kiva tuo saippuapullo.. tiskiharjasta puhumattakaan. Upea on myös tuo kirppislöytö ja marimekko aina yhtä ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii. Kaikki yhtä ihania, nyt Pitäis keittiönpöytien kiiltää..

   Poista
 3. Kivat hankinnat :) Sisällä ei kyllä viihdy yhtään nyt kun lämpöiset tuli, eilenkin oltiin ihan koko päivä ulkosalla :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup, juup. Mekin ollaan koko ajan pihalla. Suunnittelua, suunnittelua ja onneksi välillä toteutuksiakin:) ihanaa viikkoa myös sinulle Anna!

   Poista
 4. Juup, sisällä kyllä huomaa, missä viimepäivät on vietetty! ;) Illalla ei enää riitä paukkuja kovinkaan perusteelliseen jynssäykseen, kun päivän on huhkinut pihalla! Onpas kyllä herkulliset tiskivälineet, noilla vois hetken jo jaksaa puunatakkin! ;) Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näimpä. Kyllä sisällä olo jää nyt aivan kakkoseksi! Tiskausvälineet <3

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!