MEILL ON ARKI

 
 


 
-Jaaha, yksi on opetellut ässää
- Miksi vessan ovi jää aina raolleen?
- Nuo tyhjät purkit on aina tuossa.
 -Metsurin vaatteet näköjään jäi tohon
-Oi, että ku aurinko paistaa nyt hienosti tuonne olohuoneeseen
-Äsh, nuo pajunkissat sais jo heivata vekeen. On se kumma kun aina tohon kertyy roinaa.
(huomatkaa, enää 3 mustaa munaa ehjänä)

Täällä on eletty pyhien jälkeen täyttä arkea. Tänään silmiini osui nämä, kuvissa olevat asiat. Nämä, jotka ei millään lailla liity mihinkään, paitsi täyteen arkeen! Sain kuvahaasteen blogiin  VillaILONAlta (haaste saatu myösfacen kautta.)Kuvahaasteen kuvia voit seurata blogin fb-sivulta. Tsekatkaa mitä pojat ovat koko päivän tehneet :) ja useampana muuna päivänä. Kuvasta tulee hyvälle mielelle, vielä on sitä oikeaa osaamista nykylapsilla. Onneksi! En osaa haastaa ketään mukaan, mutta napatkoon tämän haasteen ken tahtoo!
 
Jotenkin kivaa, huomenna on jo keskiviikko! Sois kerhopäivä ässän harjottelijalla ja mulla IKKUNANPESUPÄIVÄ! Joko siellä katsellaan kuurattujen ikkunoiden lävitse? :)
 
 
Ride
 
 

12 kommenttia

 1. Eikä, ne ikkunat pitäisi täälläkin pestä! On se kyllä kiva, että on jo keskiviikko (itse asiassa olen oikeasti jo keskiviikon puolella, pitää varmaan mennä jo yöpuulle!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi Se on aina yhtä hankalaa, vaikka kuinka yrittää ajatella positiivisesti? Onneksi homma hyvin hanskassa tämän päivän jälkeen. Mulla menee nukkumaan meno aina pikkutunneille, silloin on sitä kuuluisaa omaa aikaa :)

   Poista
 2. Teil on ihana arki. Ja edelleen ihastelen teidän (koko kodin lisäksi) noita huikeita metsänäkymiä!
  Viikot hurisevat kyllä sellaisella tahdilla, että ei mitään järkeä. Toivottavasti tää nopea ajankulu hidastuu kesän ajaksi vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä tämä ihan ihanaa on. En taitaisi vaihtaa kenenkään kanssa. Me nautitaan asua täällä "herran kukkarossa" ei meille parempaa paikkaa löydy. Täällä on huomattu sama ajan juoksu, hui kauheeta! :) kesää kohden sais aika madella!

   Poista
 3. Arki on juuri tuota: tyhjiä maitopurkkeja ja epämääräisiä kasoja siellä täällä.

  Minun jäljiltä ei tietenkään yksikään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Just näin. Mun jäljiltä kaikki on aina tip top. Juujuu, ;)

   Poista
 4. Äsh. Just aamulla katselin, että pitäis taas ikkunat pestä. Hyvä, paha aurinko :D
  Meillä on huomattavasti vähemmän tota ikkunapinta-alaa, kun teillä. Mutta toi tie… ihan kamasti katupölyä.
  Viimeksi noi on pesty kuukausi sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, en uskalla edes ajatella, että ikkunan pesu kuukauden välein ;) mutta toisaalta kyllä muutaman ikkunan voiskin pestä niin usein, mutta ei tätä meidän ikkuna määrää! Ihana, hyvä, paha aurinko paistaa siltikin! :)

   Poista
 5. Pikaisesti pyyhkäsin viikonloppuna tupperin ikkunaliinalla isoimmat käden (ja nenän,ketsupin yms.) jäljet ennen kuin tuli vieraita. Varsinaisen ikkunoiden pesun ajattelin säästää jahka siitepölyaika hieman rauhoittuu. Ainakin hyvä tekosyy siirtää hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mä mietin ihan samaa, ett jos vaikka vähän vielä siirtäis, mutta sitten ajattelin ottaa"härkää sarvista" ja tehdä Ton homman. Nyt on aikaa kiva mieli, onneksi tuli tehtyä. Tai vielä muutama ikkuna jäljellä Mut. Näin Se homma etenee ;)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!