LÖYDETTY

Kerronpa teille uudesta löydöstäni. Kyytipoikana pari kuvaa suklaasta ja yläkerran aulasta. Sisustuksellisesti siellä ei ole kyllä tapahtunut yhtään mitään uutta. Yhteenottoja, kivoja kotisleikkejä, pelaamista ja muuta sen sellaista kyllä tapahtuu tämän tuosta.
 
 
FB-löytö + vinkki. Päätin ottaa "härkää sarvista" ja  selvittää vähän mitä löytämäni Aveo sisältää. Ensimmäiseksi suosittelen tämän alueen kansalaisia (jotka tykkäävät sisustaa, rakentaa, tarvitsevat apua tms.) tykkäämään Aveon FB-sivuista ja miksei muitakin. Toiseksi suositteluni, tämä on varteenotettava vaihtoehto. Kolmanneksi klikkaa itsesi Aveon sivulle ihastele ja toimi jos on tarvis!
 
Alkuun ajattelin, että jotenkin tuttu nimi, mutta missä olisin törmännyt, enkä keksinyt missä. Mutta sitten löysin Aveon FB:sta.(olisiko se ollut siellä) Aveo tekee yhteistyötä Starkin kanssa täällä Seinäjoella kuin myös Vaasassa. Samaisessa linkissä kerrottiin, että keskiviikkoisin olisi mahdollista tavata Aveolainen 16-18.00.( ja minähän tapasin) Mielestäni mahdottoman hyvä  palvelu sellaiselle, joka tällaista apua tarvitsee. Päästä vaihtamaan ajatuksia maksuttomaan sisustuskonsultaatioon. Apua tarvitsevan ei tarvitse tehdä muuta kuin varata aika ja viedä itsensä Starkille sovittuna ajankohtana! Sitten sain vielä selville, että Aveolta saa  sisustussuunnittelua kuin myös rakennuspalvelua, niin yksityiskoteihin kuin myös julkisiin tiloihin. Jotenkin mielestäni kiva kun saman "katon alta" löytyy vielä verkkokauppakin. Kaikki yhdeltä istumalta. Kätsyä ja helppoa. (Eikö nuo ole ne sanat, jotka ovat kaikkien huulilla tänä kiireisenä aikana?!) Tapaamisen aikana sain sisustuksesta Aveosta selville vielä vaikka kuinka monta  asiaa. Hetki Aveolaisen kanssa oli lämmin ja mukava. Suosittelen teitä lämpimästi ottamaan "härkää sarvista" jos jotakin tällaista apua tarvitsette! Kevein mielin taittui kotimatka, vaikka onkin takatalvi. (hih) Kiitos, kun sain kertoa :) Ai niin, yksi juttu jäi kertomatta, mutta siitä tuonnempana. tittidii.
 
 kuva Aveolta
 
Tuleeko sinulle koskaan samantapaista tunnetta, että olet kuullut tai nähnyt jonkun jutun jossain, mutta et muista missä? Tai, että tuon henkilön olen tavannut aiemminkin ja aivot alkavat surraamaan ensitapaamistanne, mutta hakukone lyö tyhjää.. Näin minulle kävi Aveon kanssa, mutta onneksi nyt olemme tuttuja.   Onko  Aveo sinulle ennestään tuttu? Vai tuliko teillekin uusi löytö? ;)
 
////
 
Kuka uskoo etten syönyt palastakaan suklaata? Toisin olisi voinut olla jos pöydällä olisi ollut sinistä. Myönnän näitä(kin) teki ihan valtavasti mieli, mutta lopussa kiitos seisoo! Nyt nuo suklaat lepää sulatettuna esikoisen tekemän namin päällä. Ohjetta luvassa myöhemmin. Taas se on paljon, tuo kello nimittäin!
 
 
Ride
 

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!