SADEPÄIVÄN MENOKKAAT + menovinkki!

 
Olin ajatellut ostavani esikoiselle kevään/kesän sadesäihin keltaiset Nokian Hait. Hetki siitä, kuin aasin siltana löysin nämä kirpulta.  En totta vie voinut jättää näitä hyllyyn, saappaat on kuin uudet ja ovat kuulemma erittäin hyvät jalassa. Ja mikä mahtavinta, myös esikoinen ihastui näihin. (hyvä! meillä kun on se vaihe meneillään, että mitään ei saa ostaa kirpputorilta!)
 

 
Reippain mielin, suu hymyssä tyttö haki pajunkissoja uudet menokkaat jalassa. Taisipa äitiinkin tarttua tuo lapsen aito ilo! <3
 
Ulkona on erittäin harmaata, vettä satelee ja olokin on sen mukainen. Ollaan vietetty lasten kanssa pötköperjantaita, siis pötkötelty ja oltu tekemättä mitään. Ihana joskus olla vaan! (sen kyllä huomaa) Me suunnataan viikonlopuksi rannikolle, siskon perheen luokse yökyläilemään. Viikkarit saa kyllä jäädä ensiviikkoon!
 
////
 
Loppuun sunnuntain menovinkki: Jos halajat tai lapsesi halajaa ponikyytiä ja miksei hyvien löytöjen tekemistäkin, kannattaa suunnata Ykkösbasaarille ;) Sielläkin varmasti nähtävissä sitä lasten aitoa iloa, hih.
 
 
 
 
Te olette tainneet olla ahkerampia tänään kuin minä? :)
 
Iloista perjantaita!
 
 
 
 

8 kommenttia

 1. wau,hienot kumisaappaat. Kerro N terveisiä että kyllä kelpaa käyttää. Meilläkin voi käydä viikonloppuna kun näin lähelle meitä tuut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kumisaappaat on mieluiset! Terveiset kerrotaan! Meillä jäi aika niin vähäksi perillä oloon, että ei viitsitty kurvailla minnekään. Toisella kertaa! :)

   Poista
 2. Hyvä ostos :) Minäkin ostin tytölleni eilen kirpparilta kumpparit, vaaleanpunaiset Nokialaiset.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!