FIILIKSET KUIN VIIKONLOPPUNA :)




Päivän aikana istutin pioneja, rakensin vanhoista ikkunoista kasvihuoneen, sisustin terassin, istutin istutuslaatikoihin ties mitä, keräilin tippuvia omenia nurmikolta ja haaveilin kesäkanoista. Ehdin puhua nämä ja paljon muuta. Haaveilu on <3

Olipa ihana tulla kotiin. Kahdeksan tuntia erossa vauvasta.(ihme, että pystyin olla) Kotona olijat olivat pärjänneet loistavasti. Kotiin tullessa täällä oli siistiä, tiskit tiskattu ja ruoka ja kahvit odottivat! Viikko sitten ostamani kukat ovat ihanan hempeät ja saavat minut vieläkin hyvälle tuulelle. Jaoin kimpun ja pari kukkaa koristaa nyt Stringiä. Kynttilät tuovat lisäsärmää värillään olohuoneeeen. Eikä tuo korikaan mikään hassumpi löytö ole. Rahallisesti köyhdyin kuuden euron verran, mutta iloa se on tuottanut jo ainakin kympin edestä ;) Päivän kruunaa illan säbä. 
 
Ihanaa alkavaa viikkoa kamuset. Tänään tuoksui ensi kertaa kesä. Kohta vihertää kun näin kivasti sataa! Tää vois jatka miehen kanssa haaveilua, vaikka kesäkanoista :) Jes. Fiilikset on kuin viikonloppuna!
 
Ride

16 kommenttia

  1. Hei toi kori on juurikin erityisen kaunis. Vähän kun tarkkaili kuvia vasta huomasi, että viimoisessa tönöttelee pikkunen ♥

    Kyllä muuten viime yön aikana oli tupsahtanut vihreys ulos. Ruohokin näyttää jotenkin heränneen. Ihanaa.
    Vielä kun sataisi vähän (mieluummin yöaikaan sadetta ja päivällä aurinkoa. eikä varsinkaan vappuna sadetta.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kori on tosiaan ihana. Lapset raahaa sitä leikkeihinsä tämän tuosta. Toivoa sopii, että säilyy ehjänä!

      Vappu sää oli mitä oli. Nyt kaikki toivomaan lämpöisiä kelejä tusinoittain!! :)

      Poista
  2. Haaveilu on kyllä niin <3. Just kävin haravoimassa pihan loppuun ja haaveilin kirsikkapuusta ja istustuslaatikoista.. jospa ne toukokuussa onnistuis :). Ihanaa viikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveilu on in, pop, must ja vaikka mitä! :) Tuon kirsikkapuun voisin lisätä omalle listallenikin. Toukokuu on hyvä kuukausi tehdä hommia ;) Tsemppiä ja ihanaa viikonloppua!!

      Poista
  3. Ihania kuvia ja haaveita! Meillä istutettiin pioneita ja tehtiin kasvilava vanhasta ovenkarmista, viime kesän haaveita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Väliaikatietoja: kuopat kaivettu pioneille, nyt Pitäis päästä puutarhalle.. Ihanaa, että sun haaveet toteutuivat nyt. Parempi myöhään kun ei ollenkaan! Jospa sitä Sais noista ainakin jonkun haaveen toteutettua tänä kesänä.

      Poista
  4. Ihanan näköistä teillä :-) Saako kysyä et mistä tuo viltti on mikä makoilee korin päällä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos :) Tarkoitat varmaan tuota mustavalkoista? Peitto on Marimekon kankaalla päällystetty viltti, jota vain vauva saa käyttää :)

      Poista
  5. Kaunista ...todella kauniita kuvia kodistanne!
    Tämä on outoa, olen joskus liittynyt lukijaksesi, mutta enää en ollut...no liityin taas, katsotaan miten nyt käy..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Irmastiina!

      onpa outoa tuo lukijajuttu. Tervetuloa uudelleen mukaan ja toivotaan, että nyt pysyt langoilla mukana! Hih.

      Poista
  6. Ihania löytöjä ja ihania haaveita <3

    Mä haaveilen myös vanhojen ikkunoiden käytöstä kasvihuoneessa/ istutuslaatikoissa/ kesäkeittiössä. Ja terassista. Saa nähdä saadaanko tänä kesänä mitään toteutettua, kun on Jannella vieläkin se jalkapaketti. Ei paree alkaa heti huhkimaan hulluna.

    Mä toivon, että sun haaveista tulee totta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Löydöt ja haaveet <3

      Muistakaa parannella ensin työmies kuntoon ja sit hippulat vinkuen töiden pariin. Kaikki hyvä aikanaan! Mä toivon kans, että haaveesi toteutuu. Se kasvihuone vanhoista ikkunoista olis niin ihana, mutta ei ehkä ihan vielä tänä kesänä toteudu. Sitten joskus!

      Poista
  7. Kauniita kuvia ja ihanan avaraa teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Meidän kotimme huonekorkeus 2,80 taitaa tuoda avaruuden tunnetta lisää. Tykkään kyllä, että on valoisaa ja avaraa :)

      Poista
  8. Ihania kuvia teiltä :) Hauskaa vappua ja toukokuun ekaa!

    VastaaPoista
  9. Kiitos! Ihanaa Toukokuuta myös sinulle Susanna!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!