MUUTOKSEN KOURISSA

 
Meillä on ollut kunnon kaaos paripäivää, mutta nyt alkaa näyttämän jo ihan kivalta :)
 
 
 
Viisivuotiaan hyvä idea oli laittaa vitsat seinälle, minä kun en osaa päättää noiden taulujen paikkaa. Minut tuntien siihen menee useampi tovi :) En tiedä mistä tämä muutosidea sai alkunsa, ehkä aurinko teki sen. Ehkä ei. Lopputulos on todella mieluinen. Me isännän kanssa nukutaan nyt "heppahuoneessa" ja ekaluokkalainen ja viisvee tyttö asustavat nyt meidän vanhassa makuuhuoneessa. Vielä en ihan koko huonetta teille paljasta, sillä viisveellä on sänkypulmia :) Meillä on aikomus tehdä samanlainen vanerisänky kuin isommalla tytöllä. Sitten siitä viimeisestäkin nurkasta kuvaa ;)
 
Yksi kuvista kuvastaa hyvin muiden lasten tunteita. Olen pyrkinyt ihan tietoisesti vähän vuorotellen paneutumaan kunkin huoneeseen. Nyt kun näiden pikkutyttösten huonetta on laitettu, muiden suusta kuuluu tämä: " Mää haluaisin nukkua täällä, tää on ihan paras huone!" jne. Niinpä.
 
Voitteko kuviteella meidän katselevan niitä heppoja pitkäänkin? Pari ihanan ihanaa tapettia mielessä. Mutta nyt toivottelen teille ihanaa auringonpaistetta ja nautitaan vapaista jos niitä on!
 
 
Ride
 
 
ps. Ykkösbasaarin peräkonttikirppis sai suuren suosion, joten jatkoa seuraa:
 
 
 

9 kommenttia

 1. Nuo vitsat on niin kauniit seinällä! ja ihana huone. Huoneiden vaihto oli ihan parasta kun vielä kotona asui..meillä en ookkaan mitään pyöritellyt huoneesta toiseen, mut ei huono idis.. ;)

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kivalta!:)
  Sun mitta sai muutes meiltä uuden kodin ;)

  Mukavaa pääsiäistä!:)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava vanerisänky! Ja kaikki muukin, taas :)

  VastaaPoista
 4. Vanerisänky!!!! Huikee idis :)
  Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Kivan blogin löysin ja jään seurailemaan. Teillä on kaunis koti.

  VastaaPoista
 6. Mahtava vanerisänky ja kaiken kaikkiaan upealta näyttää tuo huone! Onko tuon sängyntekovaiheista jossain aiemmassa postauksessa?

  VastaaPoista
 7. Moi! Mistä tuollaisia söpöjä pandakarhu kuvia saa?

  VastaaPoista
 8. Oi kaunista! Se on se kevät, joka saa tekemään.
  Mikä tuo ihana peitto sängyn päällä on? Pirput parput?

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana sänky! Ja koko huone. Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!