PAKKASET JATKUKOOT

Vähän se on laskenut, muttei paljon. Sen huomaa kuitenkin heti pihalle mentäessä. Pakkanen nimittäin. Eri mukavaa on kääriytyä täällä sisällä ihanaan, pehmeään villahuopaan* pakkasen paukkusessa ulkona. Huovan sisällä ei ole tietoakaan kylmästä.

  
 
 
Lapuan Kankureiden sivuilla kerrotaan näin: "Intohimomme on suunnitella ja valmistaa skandinaaviseen kotiin sopivia tekstiileitä, joissa yhdistyvät toimivuus, kestävyys sekä puhdaslinjainen suomalainen muotoilu."  Aivan, justiinsa näin. Tämä villahuopa* täyttää kaikki nämä ihanat sanat. Olen otettu!
 
Kehrän on suunnitellut Sari Myöhänen. "Hän on valmistunut tekstiilisuunnittelijaksi Danmarks Designskolesta Kööpenhaminasta ja työskentelee nykyään Pariisissa. Ennakkoluuloton asenne ja luja usko omiin kykyihin ovat avanneet ovia ja tuoneet kilpailumenestystä Sarille ja hänen töilleen designmaailman metropoleissa Pariisissa ja New Yorkissa. Kehrä edustaa puhdaslinjaista skandinaavista pellavatekstiiliä parhaimmillaan. Siitä on muodostunut aikamme klassikko, jonka kysyntä ulottuu yli maamme rajojen aina Japaniin saakka."
 
Tsekkaa Lapuan Kankureiden verkkosivut, tykkää heistä FB:ssa, sieltä saat päivän kuumat tiedot, uutuudet, tarjouKset jne. Nauti töistä, ihastu, tilaa ja edelleen kehoitan, nauti!
 
Nyt mun on helppo nauttia pakkasesta! <3
 
Ride
 
 
p.s jotain uutta meillä kokeilussa.
*tuote saatu bloginäkyyvyyttä vastaan,
 

6 kommenttia

 1. Ihana huopa! Näyttää just niin pehmeältä kuin varmasti onkin. :)

  Blogissani on muuten arvonta. Käyhän kurkkaamassa. http://nuapurissa.blogspot.fi/2014/01/ateljee-keltainen-talo-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huopa on oikeasti aivan ihana! Me tykätään siitä kaikki!

   Jes, mäpä hyppään tästä sun sivuille osallistumaan arvontaan. Kiitos.

   Poista
 2. Ihana huopa. Mistä oot ostanut tuon valkoisen tuoli ja mikä tuoli se on? -Hanna

  VastaaPoista
 3. Hei Hanna!
  Huopa on ihan magee! Tänäänkin se on ollut koko illan varattuna!
  Tuolia saa Finnish Design Shopista ja on merkkiä Hay Hee Lounge.

  VastaaPoista
 4. Ihana huopa! Kyllä kelpaa kääriytyä pakkaspäivinä senlämpimään :) Sopiiko kysyä mistä ja mikä tuo teidän matto on? Niin on kauniin sävyinen! :)

  VastaaPoista
 5. Juu tuo huopa on näinä päivinä ollut paljon käytössä. Matto on ostettu lähdesmäeltä,ilmajoelta ja kulkee niiden sivuilla nimellä white. Löytyy www.lahdesmaki.fi

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!