JORINOITAEnsi näkymät. Pöytä on kääntynyt toisin päin, Kuusikot on puolitettu, tulppaaneja pöydällä. Huomasitteko?
 
FB sivujen tekeminen on mietintämyssyssä. Ollaan puolesta ja vastaan. Kuka mitäkin mieltä. Aion kuitenkin itse päättää (tietenkin!) kuinka teen, mutta edelleen kaikki vinkit, neuvot, positiivisuudet ja nekatiivisuudet ovat enemmän kuin tervetulleita!
 
Tänään oli normi päivä, millon se ei ois. Yksi kerhoon, pari pikkutyyppiä halusi luistelemaan ja yksi isompi tais käydäkin omin avuin. Kuskausrallia, kotitöitä tms. Tähän päivään mahtuu myös talviloman suunnittelua, kipsitöiden tekoa ja bambutiskirättien neulomista. Laura on niitä neulonut kasapäin. Kiitos hänen innostuksen!Aikaan saavalta kuullostaa, mutta talo on kuin pommin jäljiltä. Tuntuu ja ennen kaikkea näyttää siltä, että tänään ei ole tehty mitään. Äiti istuu/seisoo ja tekee omia hommiaan, huutelee lapsille "ohjeita" niitä näitä,  lapset omissa hommissaan. Oho, vaivihkaa on syntynyt kaaos, joka olisi kesytettävä hetkeksi, ennenkuin sama ralli alkaisi taas alusta. Mutta silti, on tämä elo helppoa ja leppoisaa kotona. Ja aina uudelleen se on todettava: Siivottu koti on ihana!
 
Loman suunnitteleminen oli helppoa silmiä hivelevän kalenterin* edessä. Minä kun tiedän jo nyt onko miehelläni ensi kesän keskiviikkona töitä. Tästä se oli erittäin helppo laskea. Kiitos Pässin pää-kalenterin!
 
Vielä pitäis kuuklettaa kuinka oliivipuuta pidetään hengissä. Mä oon poropeukalo! Mutta, että ei kenellekkään jäänyt epäilyksiä, en mä tota viimeisen kuvan kukkaa kuvitellut oliivipuuksi, hih.
 
 
Ride
 
 
*kalenteri saatu bloginäkyvyyttä vastaan

6 kommenttia

 1. Hei et sä kyllä poropeukalolle vaikuta, kun on noin raikkaita kukkia pöydillä :) Mä en saa pidettyä hengissä mitään. Siksi ainoa kukka tässä taloudessa on se mu paperista tehty hääkimppu.

  Mä mielenkiinnolla odotan sun tiskirieputuloksia. Ne on kyllä käteviä. Imeekin hyvin (paranee pesujen myötä). Niitä sun on helppo neuloa, vaikka on vilskettäkin ympärillä. Mukavaa ja energistä päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, olisko nuo ostettu päivä ennen näitä kuvia. Että, että. No, kyllä ne vielä näyttää samoilta, mutta poropeukalo mä oon kukkien kanssa.
   Joo, sitä mun pitikin kysyä, että paraneeko päivä päivältä. Jostain kuulin niin. Nää on niin helppoja lasten kanssa tehdä ja esikoinenkin innostui hommasta. Tiedä vaikka mummut saa äitienpäivälahjaksi tiskirätit :)

   Poista
  2. Sehän ois ihan mahtava lahjaidea :)

   Paat vaan pesuohjeet langasta mukaan + käyttöohjeen. Ne siis paranee pesujen myötä joo. Se kannattaa lahjassa mainita, kun ainakin esipesemättöminä eivät ime kovin hyvin heti alkuun.

   Poista
 2. Ihana blogi ja kauniita kuvia! :) Jäänkin seurailemaan tulevia postauksia! Tervetuloa vastavierailulle http://mintttu8.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Tervetuloa tämän blogin matkaan. Toivotaan, että viihdyt :) Mäpä tuunkin vastavierailulle teille :)

   Poista
 3. Mistä tuo ihana vauvan peiton kangas on? vai onko se ostettu jostain? :) MaaSa

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!