HYRRR, KYLMÄÄ

Ei sitä millään enään ehtisi tänne, saatikka lukemaan teidän postauksia. Surkia. Se kerrottavana, että ostin tänään vuoden ekat tulppaanit.(kummasti piristää) Ja se, että meillä oli tänään naisia talo täynnä. Niin ja vielä se, että mä oon tuulettanut kaikki petivaatteet, ollut muka tehokas. Nyt on hyvä köllähtää nukkumaan.
 
 
Niin, ja olihan mulla vielä se kerrottavana, että Keltainen keinutuoli arpoo. Käykääpä osallistumassa arvontaan, niin minäkin teen!
 
Nyt on oiva tilaisuus kantaa kaikki tekstiilit ja petivaatteet pihalle. Kun vihdosta viimein nämä sangen odotetut pakkaset saapuivat. (emmä ainakaan ihan näin paljoa toivonut,toivoit sä?) Paukkupakkasia ja ihanaa viikonloppua teille,  ruudun toiselle puolelle!
 
Ride
 

10 kommenttia

 1. Pikkasen liikaa asteita minun makuuni myös, kymppi on vähän sellainen kipuraja :)
  Mukavaa viikonloppua myös sinulle!
  (ja tuo tapetti on kyllä niin hieno)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tapetti on kyllä hieno. Tykätään molemmat esikoisen kanssa siitä. Ja kyllä oikeesti minunkin makuun tota pakkasta on aivan liikaa.. vähempikin riittäisi.

   Poista
 2. Mahtava tapetti, ja sinun muistutuksesta meiltä lähtee kohta patjoja myöten kaikki petivaatteet pihalle! Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tapetti on mahtista. Hyvä minä, jos sain virtaa sinnekin päähän:)

   Poista
 3. Meilläkin lähtee tänään petivaatteet pihalle. Maton on olleet siellä jo yön. Kiva juttu, vaikken yhtään näitä pakkasia kaivannut. Tyynelässä oli eilen hyytävän kylmä, kun saavuttiin iltapäivästä perille.

  Rentoa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella kuinka Tyynelässä on ollut kylmä. Lunta kun tulisi lisää, voisi matot pesasta hangessa. SItä odotellessa. Nin ihanalta petivaatteet tuoksuivat ulkoilun jälkeen, että taidan taas kohta pistää ne ulos uudelleen.

   Poista
 4. Niii,in, enemmän sain, ku pyysin. Pakkasta nimittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Niinpä. Kevättä odotellessa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, eiks ookki! Tää oli hyvä valinta! Mä tykkään siitä, "fermi" se osaa!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!