KIVA LÖYTÖ

Perjantai-iltaa!
 

Löysin kivoja lusikoita cittarista. Bio sellaisia, siis kompostoituvia. Oikeesti aika ihania. Sen verran katselin ympärille, että valikoimaan kuuluu myös haarukat ja veitset, mutta jostain syystä en huomannut ottaa niitä mukaan. Päällimäisenä kakun himokuluttajalla oli ajatuksissa täytekakku! Synttäreiden kunniaksi siivottiin pojan koulupöytä. 
 
Nauttikaa viikonlopusta, rentoutukaa, syökää hyvin, ulkoilkaa. Mulla se on työntäyteinen miehen ollessa töissä. Muutes, hiihtokausi avattu. Koskahan sitä uskaltaisi kaunokeille tahi hokkareiden vietäväksi? Missä olet tasapaino?
 
 
Näissä mietteissä pää tyynyyn.
Ride
 

10 kommenttia

 1. Kiitti vinkistä, tuollaisia kertakäyttövälineitä voisikin hankkia. Itse olen luistellut viimeksi yläasteella eli 15 vuotta sitten, hinku olisi kova lähteä kokeilemaan ja aiheuttamaan ipanoille hilpeyttä luistelutaidoillani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Mä muistelen yleensä joka talvi, mut Viel en ole uskaltautunut jäälle. Joo, vois meilläkin lapsilta tulla herskyvät naurut ku tasapainoilen.

   Poista
 2. Ihania hetkiä täällä sinun blogissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi kiitos Katja. Toivottavasti viihdyt matkassa!

   Poista
 3. Voi Riitta, oon niin paljon miettinyt teidän kuulumisia ja tajusin tulla täältä kurkkaamaan :) (koska viestin lähettäminen ja soittaminenhan on ihan liian hankalaa;)) Teidän koti näyttää EDELLEEN ihanalta! Mä tyrkytän itteäni vauvan kera joku päivä kahville! On mukamas vaan päivät niin täynnä kaikkee... No, tuon pikkuisen ihmettelyä lähinnä :)

  Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Pitäis ja pitäis soittaa,mut jonnekin se aika vaan juoksee. Monta kertaa ajatellut sua. Korjataanpa tilanne ja tule kahville😊

   Poista
 4. Ihana tuo vanha leimasinlaatikko (?).
  Ja hauskan käyttötarkoituksen olet sille keksinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kait Se on leimasinlaatikkona ollut. Kauan oli toimetonna seisoskelemassa seinän vierellä, mut nyt taas kivassa käytössä:)

   Poista
 5. Voi mä olen etsinyt tuollaista leimasinlaatikkoa (kohtuuhinnalla) jo jonkun aikaa. Ihana!

  VastaaPoista
 6. Tämä ns. Käveli vastaan naapurin kesäkirppiksestä, en raaskinut jättää.Hintakaan ei päätä huimannut. Etköhän säkin Petra tällaisen joskus löydä. Onnea etsintöihin!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!