PÄIVÄKAHVILLA

Kello on kutakuinkin 11.00 kaikki muut nukkuu, paitsi minä. Mulla vanhoja lehtiä katseltavana, motti kahvia ja pieni tuhisija vieressä. Nämä on ihanat päiväkaffit. Kohta, kunhan väki herää, meillä ruvetaan purkamaan joulua, kuusta lukuunottamatta. Antaa sen nyt loppiaisen yli olla, kun ei varise nimeksikään!
 
Mitähän sitä alkuvuoteen? Sitä nyt ainakin aluksi, että kaappeja pengotaan ja turhat tavarat veks. Joka vuosi sama virsi tähän aikaan. Teilläkinkö? Jouluksi en juurikaan koskaan siivoa kaappeja. Jossain vaiheessa tammikuuta taidan maalata takan, mustalla tietenkin. Takka kun on niin keskeisellä paikalla, sitä täytyy välillä vähän ehostaa :) Tammikuun toinen projekti on saada takasta lähtevät putket piilotettua. Näistä hommista aloitetaan. Ai niin, ja kiinnittää kylppäriin peili. Taitais hommia löytyä vaikka muille jakaa...
 
Päiväkahvilla*-keittiöpyyhe pääsi ilostuttamaan mustavalkoisuudellaan alkavaa vuottamme. Ihana, hieman humoristinen pyyhe sopii vallanmainiosti tähän hetkeen. Miettikää nyt, kun Naapurin Tyyne on kutsunut Martin kahville. Tyyne kehaisee Martille, viihtyvänsä Mailandiassa. Martti on hermostunut, vaikkei tiedä miksi. -Olethan sinä... tai siis onhan tämä mukava paikka, Martti takeltelee. Tyyneä hymyillyttää.
 
Näillä kaveruksilla taisi olla hieno päiväkahvihetki. Pyyhe muistuttaa keittiössä itsenäni arjen iloista. Kuinka on mahtavaa juoda yhdessä oman rakkaan kanssa sumpit kaiken kiireen keskellä ja katsoa vähän silmiin ja mumista mitä mumista. Näitä hetkiä on vaalittava. Aina kun kuulee lauseen "kasvettiin erilleen" mielessä käy pöh ja pah.
 
Huumoria kun on revittävä nyt vähän sieltä täältä, lapsia (eikä äitiäkään) kiinnosta mennä pihalle leikkimään, äitiä tympäsee kun en pääse hiihtämään jne.. Kun taas tämä äiti nauttii erittäin paljon, kun on käynyt lenkillä ja kuntosalilla. Kohta alkaa säbä ja kahvakuula. Uimaankin olisi mukava jo päästä....voitais sanoa Tervetuloa odotettu liikunnallinen vuosi, otan sinut ilolla vastaan!!
 
 
 
 
Nauttikaahan tästä lauantaista omien rakkaittenne kanssa. Niin minäkin teen, kunhan he heräävät! Oletteko huomanneet arki on täynnä ihania pieniä ja isoja asioita täynnä? Kunhan annamme niille mahdollisuuden!
 
Ride
 
 
*blogiyhteistyö
 
 

6 kommenttia

 1. Meillä aikas samat sävelet täällä tammikuun alkuun. Inventaariota, tavaroiden ja ihan oman elämänkin :) Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno tunne kun saa tota tavaraa kiertoon. Mun tarttis saada kuria syömiseen,eli myös inventaariota jääkaappissa .

   Poista
 2. Vastavierailulla, ja kylläpä täällä on kaunista :) Klikkaan seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt mukana!

   Poista
 3. No mutta mikä ihana blogi täälläkin on!!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!