BLOGI + FBMoon tässä auringon paistaessa vähän miettinyt tekisinkö blogille omat Fb-sivut. Vaikka taisin joskus ohimennen mainita, ett niitä mä en sitten koskaan kuuna päivänä tee. Mutta, näyttää siltä, että auringon paiste saa kummia aikaan. Seuraatteko te, lukijani Fb:n kautta blogeja? Olisko teillä saumaa/aikaa/mielenkiintoa kurkkia myös mun sivuja siellä, tai ehkäpä nopsaan tykkäillä pikku jutuistani? Kantsiiko mun?
 
Ride

14 kommenttia

 1. Kantsii kantsii. Sivut pystyyn vaan :)

  VastaaPoista
 2. Kantsii kantsii. Sivut pystyyn vaan :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen jotenkin sen verran perinteinen, että seuraan seuraamalla :)
  Fb ei oman näkemykseni kautta tuo lisäarvoa blogille. Toiset taas tykkäävät kovasti. Ehkä se on tätä kiireistä elämää, kun on helpompaa, että kaikki löytyy saman puljun alta. Ja toisaalta varmasti sitä kautta saa lisää lukijakuntaakin.. mikä ei taas kohdallani ole itseisarvo..

  VastaaPoista
 4. Äh..mä tarvisin monta päivää et ehtisin lukee nää kaikki tekstit...:)
  Palasin takasin blogimaailmaan ja yritän vähitellen kotiutua.
  Tämä on uusi tuttavuus, heisssan vaan!

  VastaaPoista
 5. Mun kokemuksen mukaan sitä kautta tulee ihan toisia lukijoita. He valitettavan harvoin kommentoivat. Tää vähän riippuu siis siitä mitä hakee. Kävijöitä vai keskustelua. Joillekin lukijoille on kai helppo, että sitä kautta saa kaikki päivitykset samalle aikajanalle…. mutta lisää keskustelua kommenttilaatikoissa se ei ole ainakaan vielä tuonut. Lisäarvo siitä siis saattaa tulla vain lukijalle, ei kirjoittajalle. Itse olen tykännyt siellä muutamista, lähinnä kavereiden kirjoittamista. Seuraan ja kommentoin kuitenkin ihan perinteisesti bloggerin lukuluettelon kautta.

  VastaaPoista
 6. Joo sinne vaan mukaan! Mä oon kans siellä :) Oon huomannut, että kaverit (jotka harvoinharvoin jättää viestiä blogin puolelle) ovat tykkäyksien muodossa mukana. On ihan kiva saada tietää, ketkä blogia oikein käy lukemassa, kun kommenttiboksissa ei ole juuri mitään ja käyntejä tulee päivälle kuitenkin aika lailla :)

  VastaaPoista
 7. minä en ole facessa, joten olen uskollinen blogien seuraaja.

  VastaaPoista
 8. En facessa,joten seuraan blogeja

  VastaaPoista
 9. Ei kandee. En enää facessa (jopa 6 kk olin). En seurannut siellä mitään blogeja.

  VastaaPoista
 10. Minulla on seuraajia facebookin kautta melko paljon. Myös monet ystävät, jotka eivät seuraa bloggeria, löytävät uudet postaukset facebookin kautta. Itse seurailen joitakin blogeja myös facebookissa ja Nuapurissa -profiilin kautta tykkään etenkin sisustusliikkeiden tms. tarjouksista tai muista päivityksistä. Itse voin siis suositella. :)

  VastaaPoista
 11. Aivan miun makuun on siun sisustus ja koti! Ah nam. Kannattaa tulla facebookiin, sieltä itse bongailen uusia päivityksiä ja samalla blogi ikäänkuin muistuttelee itsestään, ei sen puoleen että tätä siun voisi unohtaa <3 Ja en todellakaan oo ahkerimpia kommentoijia ja siks toivoisin et blogissakin ois tykkäys-nappula ;) -Taru

  VastaaPoista
 12. Kannatan facea, mutta tämäkin käy! ;)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!