T U U M A I L L A A N

Tyttösen kans vähän tuumataan laitetaanko me näitä kirjastohuoneeseen, vai keksitäänkö joku toinen paikka. Piano siirtyi kevyesti? maton avulla isoa vatsaa vasten. Ei varmaan olis tarttenut.
 
Jonkun noista mun vanhoista Ariksista laitan seinään valoa tunnelmaa tuomaan jos nuo liitutaulutarrat jää tohon. En tiedä, oliko noissa huono pinta vai oliko mun liidussa vikaa. Ei oikein näkynyt teksti noissa, mutta onhan ne kauniit ilman tekstiäkin!
 
Mä oon ottanut näköjään tavaksi kuvata aamulla tai illalla. Silloin kun hämärtää hyvästi :D Taviskamerallahan saa koska vaan hyviä kuvia. Khöm. Jos mulle tulisi sisustuskeiju kylään ja antaisi sen 2500 egee, ostaisin sillä isselleni kameran ja menisin valokuvauskurssille!
 
Vielä ihana kuva loppuun. Tyylikkäät äiti ja isäni kihlakuvassa. Löysin kirpparilta kehykset ja tiesin heti mihin ne käytän.  Nyt se on kehystetty. Samalla vähän tämän hetkistä Stringiä.

 
Öitä.
 
p.s omenalla ja päärynällä näyttää olevan hajurako
p.p.s sattumoisin ollaan saatu samanlaiset kehykset pienenä. Kaadin jäänyt toisen kuvan tielle ja ylipäätään tohon (kastelin kukkia)Kuvaa ottaessa en sitä huomannut. Että näin.
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia

 1. häh, ihan ku kihlakuvassa olis tutunnäköisiä ihmisiä. voikohan olla. en mä kyllä sun näköistä heidän lapsistaan tiiä.
  onko sun vanhemmat V&V?
  P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain V&V siinä on. Mutta arvaapa alkoiko mua kiinnostaa kuka on P :) kerro toki!

   Poista
 2. Olen naapuripitäjästä. Lapsuuden paras kaveri on serkkunne, äitisi veljen lapsia. Aikas jännä, olet niin paljon mua nuorempi, että olet ollut ihan pikkutyttö, kun olen teilläkin käynyt kaverini kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan selvis :) Mielenkiinnosta kysyn, miten oot eksynyt blogiini? :)

   Poista
 3. On kuva päässyt arvoselleen paikalle! :) Kunpa itekki löytäs hyvät kehykset. Seinälle pääsis heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Vieläkö sais molempien vanhempien hääkuvat, saatikka oman seinälle!

   Poista
 4. ja mullekkin selvisi tässä, että oon hyvinkin usein käynyt teillä ja siskosi kans ollaan liikuttu aiemmin paljonkin ;) naapuripitäjästä olen minä myös, ja olen P:n sisko. :D Nyt meni jännäks!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mä vähän ajattelinkin, että olette siskokset. Pienet on piirit. Soittelinkin isolle siskoilleni, että käy teidän blogeissa. :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!