H U H U U

Arvonta suoritettu onnistuneesti. :) Pidän teitä vähän jännityksessä ja kerron sen vasta postauksen lopussa. Sitä ennen näätte millainen työpiste meidän nelosluokkalaisella on. Toinen samanlainen tuoli tulossa huoneeseen, niin on sitten kaverillekin tuolia.
 


 
Melkiin kaikki on Ikeaa, mutta mitäs siitä. Mikä sen parempi, kuin halvalla kaunista ja hyvää. Toki tuossa pöydällä muutakin on.. Oon miettinyt tuolia, maalata ko vaiko eikö? Lopullinen ratkaisu tehdään, kun koko huone "kunnossa". Tuossa se näyttää nyt mielestäni hyvältä noin. Vai?
**
 


 
 
Ja nyt. Arvonta suoritettiin manuaalisesti, eikun vanhanaikaisesti ja voittaja on anonyymi Annie. Pistätkö mulle spostilla osoitetiedot, niin saadaan kortit postiin. Pääset nauttimaan ihanista korteista!
Onnea Annielle!
 
Ride
 


11 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää työpiste.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi hyvältä!

  Hei tosta kasvista tarvii varoittaa! Minä oon ostanut Ikeasta useammankin tuommoisen kasvin (eikös tuo ole niitä 1,50-2€ enmuistaminkänimisiä?) ja kaikkien mukana on tullut kirvoja (niitä valkoisia, mitä ne on? Valkokilpikirva? Joku vastaava). Että pidä ihmeessä muiden kasvien lähettyviltä kaukana ettei leviä ja kaikki kuole, mun kasvit vielä kituuttaa tossa ikkunalaudalla, vaikka taitavat kyllä hävitä tämän erän :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Juu kasvi on ikeasta. Näkeekö/erottaako kirvat pelkällä silmällä? Tämä yksilö saakin sitten olla yksin tuolla tytön huoneessa :)

   Poista
  2. Moi! Kyllä ne sitten erottaa, kun lähtevät liikkeelle ja löytävät paikkansa. Minä vielä tarkistelin Ikeassa kasvejani ettei niissä varmasti olis mitään, mut niin vaan kotiin tuotuani huomasin parissa päivässä hyvässä valossa, että oli at lähteneet liikkeelle ja lehdillä näkyi ikään kuin sellaisia valkoisia pumpulimaisia pisteitä, jotka sit ajan kanssa vaelsi meillä ainakin tonne varrelle ja jämähtivät siihen. Ärsyttävää, tosi hankalia kuulemma tuhota :/ Olen nyt silti yrittänyt mäntysuopa-vesiseoksella saada niitä tuhottua, mutta toistaseks ei ole auttanut (positiivista kuitenkin, ettei kaksi uusinta kasvia ole vielä kuolleet! ;).

   Poista
 3. kivannäköistä! samantyyppinen pöytäratkaisu mullakin mietinnässä vanhemman pojan huoneeseen :)

  VastaaPoista
 4. haaste blogissani, oletko jo tehnyt? :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs näyttää nätiltä. Ihan silmä lepää. Ja tuo tapetti on edelleen vaan niin nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä tämä mami meinaa ihan vaivihkaa saada pientä punaa poskille ;)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!