M A K K A R I S S A

Jostakin tuo taas puuskahti. Sisustusinto. Ollaan oltu kauan, kaukana pihalla kodinlaitosta. Sitä alkoi pelkäämään jo, etteikö se sisustuskärpänen puraise mua enää ollenkaan :O  Vaikka takuuvarmaahan se on, että kun syksy tulee ja kääriydytään filttiin, alkaa päässä raksuttaa kaikenlaista. Niin tapahtui nytkin, vaikkei viltin sisään ollakaan ehditty kääriytyä.
Mehän "muutettiin" vähän lasten jälkeen yläkertaan. Siis vietiin vaan sänky ja petivaatteet. No, ei siellä paljoa muuta ole vieläkään, mutta tämä on hyvä alku. Huone näyttää vielä kovin tyhjältä, mutta sitä se ei oo enää varmasti kauaa. Kunhan pääsen tässä oikeen kunnolla alkuun.
 


 


Tykkään jo nyt ihan eritavalla mennä nukkumaan, kun makkarissa on edes jotain :) Vaikuttaa muuten kauheesti unen saantiin? Yöpöytänä/laskutasona toimii vanha puuloota. Väritys tuossa on mitä mainioin. Kerrottakoon, että sängyn päälle kuuluu kaksi pelkkää mustaa tyynyä rauhottamaan raitaruutua. Ne vaan on vielä pesun jäljiltä laittamatta. Todennäköisesti makkari saa tulevaisuudessa tuolin, ehkä jonkun pienen pöydän, kaapin, verhon... Halpa-hallista löysinkin jo mainion verhoehdokkaan, harmaan sellaisen, mutten uskaltanut ostaa sitä vielä.  Täst on hyvä  jatkaa suunnittelua etiäpäin.  


Autokatoksen kanssa asiat on niin hyvin, että runkokatselmuksen sais tehdä. Maanantaina lattiavalu ja siitä sitten etiäpäin levyä pintaan. Pellit saa hetken odottaa, vaikka aluskate jo päällä onkin. Sit me, tai siis mun äiti ja isä kävi halkomassa meille hirrveen kasan puita. Erikoiskiitokset siitä! Mä sit oon vaihteeks taas siivunnut nurkkapieliä. Niin kuin eräs sen ilmaisee kauniisti: "Se on askartelua ja ympäristöoppia."

Täällä on voineet vähän hihat heilua.
Muutes. Se on perjis ja 13.päivä. Ja meillä on ollut hyvä päivä. Sellaisena se jatkukoot.

Viikonloppuja!
Ride

p.s mä olin minilomalla viikkotakaperin. Kotio tuli ihan eri ihminen. Ei vaienen. Terää teki. Sen kun vain muistaisi, että useemin pitäisi irrottautua!


11 kommenttia

 1. Hyvä alku teillä jo makkarissa. Erityisesti tykkään tuosta valaisimesta.
  Ja vanhat puulootat <3

  Viikonloppuja sinne myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? Enpä huomannut mainita, että valaisin on parin euron kirpparilöytö, ihana sellainen! Tuota on ilo katsella! Niin ja nuo puuloorat on vaan niin <3

   Kiitos, viikonloppuja myös sulle!

   Poista
 2. Wautsi miten hieno valaisin! ja tuo puinenlaatikko.. miekin haluun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä tuo ihana päiväpeittokangas ja tyynyt? Onko ite ommellut?:)

   Poista
  2. Kiitos Heinie! Pieni piristys makkarissa on aina paikoillaan ja tuo valaisin on siihen just soppeli! Puulootia ei voi koskaan olla liikaa :)

   "Päiväpeittona" on oikeesti Ikean pussilakanasetti. Joskus petaan sängyn näin, joskus en mitenkään. Vielä ainakaan en raaski peittää kaunista pussilakanaa millään. Ei muutakuin Ikealla käymään. :)

   Poista
 3. Sori Ride, meni kysymys vastauksen puolelle? j

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus siellä missä kysymyskin ;)

   Poista
 4. Ihana huone ja niin kauniit lakanat ja tyynyt! Mä kaipailen uusia tuulia meidän makkariin. Siihen ei ole tullut panostettua yhtään. Oon aatellut aloittaa lakanoista - mun heikko kohta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä kans tykkään noista lakanoista valtavasti. Ihana käpertyä noihin illalla.

   Poista
 5. Ihana Metsolassa pääsi Talosanomienkin blogilistalle! Onpas upea punainen lamppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi! Olen ihan otettu :) Mekin tykätään lampusta. En raaskisi luopua siitä.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!