PILKULLINEN

Tekasin yläkertaan lasten leikkinurkkaukseen pilkullisen seinän. Nurkkaus on nyt "heräämässä henkin". Hyvin sopii mustat pallukat harmaata seinää vasten ja nuo punaiset artekit on kuin luotu tuohon. Vieläkö sais koko leikkipaikan balanssiin. Toiveena on, että saisin siitä sellaisen missä lapsukaiset viihtyis vaikkei äiti yläkerrassa oliskaan :)
 
 
Ja sitten kuva alakerrasta, kun päivä on jo kaartunut iltaan. Lapset nukkuu ja suunnittelen mielessäni huomista päivää. Takassa tuli, kahvi, blogit ja miehen odotus töistä, ne kuuluvat monesti iltaani.

 
/Ride
 
p.s miettikää, meill on satanut oikeesti varmaan vain parina päivänä tänä syksynä. Tämäkin laitettava tänne ylös, ettei unohru. 

8 kommenttia

 1. Kivannäköistä. Olis kiva nähdä myös kuvaa ruokapäydän ympäriltä. siis missä perhe nautiskelee hyvästä ruoasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi! Hyvää ruokaa ja hyviä eineksiä :) Muutama pöytä kuva tuli tuossa "puumiehen pidoissa" Pöytä on just mieleiseni, piiitkä ja leveä. Pitäisi vaan kohta uudistaa vahakangas tai tehdä pöydän kannelle jotain. Pöytä kun alkuperäiskunnossa.

   Poista
 2. Ihanat palluraiset ja ihanat tuolit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Palluraiset on just hyvät tohon lasten leikkinurkkaukseen, ja puhumattakaan tuoleista:) Olen edelleen niistä NIIN tyytyväinen!

   Poista
 3. Ihanat pallerot! Takkatulta mä kaipaan täällä kaupunkikodissa. Tuntuu, että ei ole uskona niin kylmä, että lämmitys vielä toimisi kunnolla. Nukkua tarkenee, kun laittaa villasukat ja pitkät kalsarit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, takkatuli. Sitä ilman ei kyllä pärjää. Se kuuluu suurena osana syksyyn ja talveen. Ilmapiiristä tulee heti ihanan levolliinen.
   Palleroista tykkään ma! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on, niitä voisi laittaa vaikka vähän joka paikkaan. ;)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!