MEILLÄ EILEN

Meillä leikitään missä milloinkin, missä mitäkin. Vähän väliä kuuluu: " Tää olis tän koti ja sitte ne..." Tuo ekaluokkalainen on tomera äiti noille kahdelle pienemmälle. Kertoo miten pitää käyttäytyä missäkin tilanteessa ja kertoo milloin pitää olla mitenkin päin. Onneksi nämä pienet tottelee "äitiään" hyvin. Tottahan noita ylilyöntejäkin tulee ja silloin kuuluu pikkuäidin suusta:" Nyt täytyy sopia asiat, että kaikilla on taas hyvä mieli."
 
Eilen meillä matkattiin linja-autolla jonnekin ja sitten ajateltiin laittaa "pöytä koreaksi" vieraita varten. Näin meillä. Toki otin Mariskoolit pois, ennen kuin lähdin ihka ensimmäiseen kahvakuulaan!

 


tulihan se päätepysäkkikin sieltä vihdoin :)

 ..Onneksi vältyttiin sirpaleilta.
 
Aika vähän tuntuu kropassa eilinen treeni. Kyllä, aloitin varovasti. Onko teistä kukaan harrastanut kahvakuulailua odotusaikana? Miltä se on tuntunut? Niin hyvä olo jäi, että ensikerralla uudestaan.
 
Ja loppuun kuva kun tää äiti on  lähdössä kaverin kanssa huutokauppaan. TAAS. Saatiin onneksemme lähteä huutokauppapaikalta pois jo ennenkuin karkelot ehti edes alkaa. Päivän naurut (sori huutokaupan pitäjät) saatiin aikaiseksi. Siellä ei ollut meille niin yhtään mitään. Ja toinen kuva, kun sitä ollaan menossa jo treeneihin :) Masukuvaa ette vielä saaneet, vaikka sitä joku niin toivoikin, mutta eiköhän se sieltä aikanaan tuu :)


 
Tyttö kerhoon ja me samalla pojun kanssa lenkille. Aikas kiva keskiviikko tulossa. Vaikkakin mua vähän jännittää illallinen luomen poisto. Yäk.
 
Tämmöstä. Mitäs teidän keskiviikkoon? Vai onko se pikkulauantai? Ei kai.
 
/Ride
 
p.s Vielä mahdollisuus perjantaihin asti osallistua SADW:n arvontaan. Klikkaamalla tästä pääset osallistumaan arvontaan!
 
 
 

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!