14 K U V A A

Siivosin ja järkkäilin aamutuimaan pikkutyttöjen huoneen uudelleen. Neljä vuotias ei haluaisi nukkua kaksi vuotiaan sängyssä. Sänky on hyvä välimuoto pinnasängyn jälkeiselle ajalle. On siis ok, että neljä vuotias ei mielellään siinä nuku, mutta hetken vielä näin. Samaan syssyyn sain ihanan uuden taulun seinälle ja onhan tuolla koulupöydän luonakin jotain hempeää :) Juliste ja kortti Viljamin Puodista Nyt saatte pläjäyksen kuvia:


 
 
 
 

 

 

 
Itse tykkään huoneen pirtsakkaasta värimaailmasta. Mulla on ollut jo monta päivää mielen syövereissä, että omistan myös pienen palasen keltaista Lokkia. Meinasin jo luovuttaa, niin hyvässä piilossa kangas oli. Onnekseni kuitenkin löysin sen. Ja sehän sopii tuonne täydellisesti punaisen kaveriksi! Mietin vielä tuota ekaluokkalaisen koulupöytää, jätänkö sen hänelle vai hommaanko uuden. Huono puoli on kun siinä ei oo mitään säilytystilaa ja tuon ikäinen tarvii maksimaaliset säilytystilat. Pitkä kaappi vetää paljon vaateiden lisäksi, mutta lisä säiliytys tila ei ole koskaan pahitteeksi. Tauluja en oo pahemmin uskaltanut viitsinyt laitella seiniin, mielen muuttumisen vuoksi :D Eiköhän niitäkin kerry samaan tahtiin, kun ikää tulee talolle.
 
**
 
Tulivat sitten tekemään autotallin sijaintikatselmusta. Kaupungin miehet. Jos olisi soitettu, luultavasti olisimme saaneet odottaa heitä puolivuotta. Nysse on sitten tehty. Kannattaakohan tuota runkokatselmuksestakaan soittaa mitään, tulevat näköjään kyllä. On tainnut mies olla jo asialla. 
 
**
 
Ei muuta.
Ai niin, yläbannerin kävin väsäämässä ystävän luona samalla kun oltiin lasten kanssa heillä päiväkaffilla. Kiitos. (ja ihan samoin tein ku kotona)

12 kommenttia

 1. Kivan näköistä! Lokkikangas on ihana ja sopii vanhoihin sänkyihin kuin nakutettu. Myös myy-valaisin on tosi söpö... oon harkinnut kans sitä tyttöjen huoneeseen, mut toisaalta pelkään kyllästymistä sen osalta...:) Mikä toi teidän lattia muuten on yläkerrassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mielestäni lokki -kangas on just soppeli noihin. Turhaan pelkäät Myy-lamppuun ei voi kyllästyä ;) Ja toi meidän lattia yläkerrassa tai noissa makkareissa on valkoista lattiamattoa, aulassa Rex:n vaaleeta laminaattia.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää, niin sisustus kuin värimaailmakin! :) Mutta mihin kaikki lelut on piilotettu? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pirtsakkaat värit kyllä piristää ihmeesti. Sovittiin ekaluokkalaisen kanssa, että jos nelivuotias voi tulla hänen huonekaverikseen, lelut jää aulaan ja siellä ne on. Ekaluokkalaisen omat "lelut" on piilotettu korkeaan kaappiin. Toki monesti käy niin, että leikkiastiat ja legot on vedetty huoneeseen ja siellä leikitään sulassa sovussa, hyvä niin.

   Poista
 3. Tosi kivannäköinen huone, tykkään erityisesti pienestä harmaasta sängystä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana banneri ja tosi kiva huone! Miekin tykkään tuosta pienestä harmaasta sängystä, ihan mahtava :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banneri on nyt ton/tän näköinen. Kuvassa meidän viisi :) Katsotaan milloin kyllästyn ;)Ihana harmaa sänky on saatu ystävältä.

   Poista
 5. Tosi kivan näköistä!! Ihania väripilkkuja siellä täällä :) Mikä muuten on tuon tapetin nimi/merkki? Mä sitä joskus koitin etsiä, mutta täällä en ole missään nähnyt hyllytavarana.

  VastaaPoista
 6. Kiitosta. Eikös, väripilkut rulettaa! Tapetti on ostettu prismasta, tarkkaa en muista, mut olisko ollut jostain grey and white -kirjasta ja olisko ollut sandudd valmistaja. No,niin menipä arvailuks :) Koitahan löytää!

  VastaaPoista
 7. Entäpäs tuo valkoinen pöytälamppu, mistä se?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen pöytälamppu on Ikeasta.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!