LENKKIPOLUN VARRELTA

Mulla on sitten hianot lenkkimaisemat. Kävin tänään korkkaamassa talon taakse tulevan pururadan. Siitä ei kuvaa, mutta sen varrelta lähtee vaiks kuinka monta polkua ties minne, niitä on tullut toki koluttua jo ennemin. Tässä muutama hullu kuva puhelimella otettuna.
 


Mä niin nautin. Luonnon rauha,  koskemattomuus, kiireettömyys, omat ajatukset ja tuntemukset, metsän tuoksu, rakkaaksi tullut ympäristö, ne saavat lähtemään aina uudestaan ja uudestaan luonnon helmaan. Tuolla kävellessä aivan aisti sen kuinka luontokin on jo hiljentynyt ja valmistautuu ottamaan vastaan talven tulon. Voitaisinko sanoa, että harras tunnelma :)
 
Jos taas menee asfaltin reunaa, näkyy lakeutta, viljapeltoja, hevosaitauksia, hevosia, ratsastajia, puimureita, traktoreita, nuoria kosseja kaahaamassa amisautoillaan ja liian paljon mopoautoja.


Käytkö sinä lenkillä? Oletko himolenkkeilijä? Kummassa sinä tykkäät ottaa hien  mieluumin irti, luonnon helmassa vai asfaltin reunalla? Vai tykkäätkö jättää lenkkeilyn kokonaan muille ja tehdä jotain muuta? Kaikkienhan olisi hyvä ainakin vähän liikkua :) ..oli muoto sitten mikä hyvänsä. Suositukset muistamme varmasti. heh.
 
Emmä muuten tästä höpöttääsi, mutta kun liikunta on mun  henkireikä. Tierättehän. Uuteen viikkoon jaksaa taas uusin voimin ku on käyny lenkillä. däinseon.
 
 /Ride

8 kommenttia

 1. Tulin kurkkailemaan blogiasi ja pakkohan se oli heti liittyä lukijaksikin:)! Sinulla on ihanan oloinen blogi ja teidän koti on kaunis!

  Lenkkeilyä pitäisi harrastaa useammin! Jäänyt ihan liian vähiin, kaikki liikunta. Ihanaa on kylllä lenkkeillä luonnossa, lintujen laulun ja kauniiden maisemien ympäröimänä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi kommentistasi!
   Mä törmäsin jotakin kautta blogiisi, en muista mitä, mutta nythän mä voin mennä sinne kurkkaileen uudelleen!
   Metsässä liikkuminen on ihanaa :)

   Poista
 2. Tuli nennään metän tuoksu.:) Kyllä nuo polut on enemmän mun mieleen kuin asfaltti, ihan nivelienkin kannalta.! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sama. Vaikka vaihtelu virkistää kummasti lenkkipolkuja tallatessa :) Eiks juu? :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla kyllä yllätyt ;) ..vai mitenkä se menikään?!
   Se on ihmeellistä kuinka metsästä tulee aivan eri-ihminen kuin sinne on lähtenyt. Sieltä todella voi ammentaa voimavaroja arkeen. Olisi hienoa jos omat lapset tykkäisivät yhtä paljon luonnonhelmasta kuin itse.

   Poista
 4. Minä lenkkeilen koiran kanssa joka päivä, se on aina yhtä mukavaa.... ja rentouttaa mielen kiireessä ja stressissä!!! Liikunta ja liikkuminen on hyvää "huumetta" :) ...Luonto elinehtomme kuin myös liikkuminen :) Mites se oli yhden paikkakunnan sananlasku?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on LH! Hyvää halpaa huumetta :) Sananlasku ei taida unohtua koskaan! Jatkakaamme liikkumista yhtä reippaina ;)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!