Tiedättekö,

mun tekis mieli laittaa johonkin seinälle sellainen rappauksen näköinen pinnoite. Toisaalta ei liian näkyvää seinää, mutta toisaalta, se vois olla keittiön takaseinä tai vessan takaseinä tai kodinhoitohuoneen joku seinä tai... (mä oon näitä toisaalta- tyyppejä)
Ehdottakaas minne tällainen seinä sopisi, täältä löytyy pohjakuvat.

Jotain tämäntapaista olen ajatellut:


..ja keittiöhän meille tulee valkoisena, vedittömänä ja tuota samosta allastakin olen ajatellut. Niin mun näköistä! Eli, keittiöön se sopisi mielestäni täydellisesti, mutta pelkään että kyllästyn!? 
Voiko tohon kyllästyä??

Huomenna on mukava päivä, neljännen kanssa sairaalaan aamusta, siellä pari lääkäriaikaa. Illalla omaaaikaa, pääsen minäkin pitkän tauon jälkeen mieluisen harrastukseni pariin. Ja huomenna odotan että kusti toisi tilauksen. Käytin hyväkseni Finnis Design Shop:n  alennuksen ja tilasin vähän jo ennakkoon. Odotettavissa olisi pari noita Muuton E27 mustana ja vihreenä. Jei. Täytyy varmaan toinen lampuista ripustaa tänne motivaatiokämppään. Vielä olisi jaksettava muutamia kuukausia tässä kämpsässä.


Viikkotakaperin tuli vastaan hieno tarjous. Saimme tämän erittäin hyvään alennettuun hintaan!

"Kaukana kaikesta, kaipuu sydämessä, mieli halajaa omaan kotiin ja saunaan..hankinnoissa edetään pikkuhiljaa, mutta varmasti listan loppuun! :)

7 kommenttia

 1. Harmittaa kun tulee niin harvoin kommentoitua :) mutta IHANA lukeen näitä ja pysyä vähä kärryillä täältä kauempaakin. Teillähän on jo hyvällä mallilla siellä kaikki. Siitä on toisaalta niin pieni hetki ja niin kauan kun oltiin siellä käymässä.
  Sanohan terveisiä kaikille! Päästäspä pian käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastahan te kävitte, mutta kun tarkemmin miettii siitä on jo puoli vuotta!Noppeesti kimpsut ja kampsut kassiin ja tänne. Me ei päästä täältä hetkeen minnekkään suuntaan :) Raksan suhteen, ihan hyvällä mallilla projekti. Palamisiin!!

   Poista
 2. No niin, sainpas kommenttiruudun auki :D Mun mielestä tuollainen keittiö on ihana!! Ja tuollaista rappausseinää meillekin tulee, ainakin vaatehuoneeseen (teollisen rouheeta tyyliä sinne) ja kuraeteiseen myös mutta siellä sekoitan siihen vähän maalaisromantiikkaakin :) Vessan seinäksi haaveilin sitä myös, katsotaan miten loppusuunnitelmissa menee :)

  VastaaPoista
 3. rappauksen kannalla minäkin!! se on upea! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis seinä, aivan täydellinen värikin. Ottaisin mielelläni myös meille vähän rosoisemman seinän, olen miettinyt tiili tai raakalauta seinää, tosin tuollainen olisi myös kiva vaihtoehto.

  VastaaPoista
 5. jotenkin helpompi vastata kuitenkin vanhaan tyyliin,mitä kaikille erikseen... Mä kans niin tykkään tuosta rapatusta seinästä, niinku tekin!!! Kyllä sitä taitaa jonnekin tulla.Paikka vielä kadoksissa.

  Toi raakalauta ollut kauan kans ajatuksissa, mut sitä ei kuitenkaan alakertaan tule. Katsotaan mitä keksitään yläkerran kanssa. Tiiliseinä, sekin kuulostaa hyvältä!!!

  VastaaPoista
 6. Rapattu seinä on ihana. Meille se tulee alakerran seinä-wc koteloinnin päälle. Alaosa laattaa ja syvennys rapataan.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!