Pohjakuvat


Minä tietokoneen expertti sain tämän skannattua tänne, jee, aika voittaja fiilis. sillä niin matonen näissä asioissa.
No, jotakin varmasti kiinnostaa meidän pohjakuvat. En jostain syystä halunnut tänne niitä kuvia joilla haettiin lupa. Siksi tämä skannaus. Kutakuinkin tällaisella kuvalla mentiin lupa hakemaan. Toi kodinhoitohuoneessa oleva seinä, joka on viivoitettu, tulee siirtymään n.30 cm vasemmalle päin, joten ikkuna ja seinä melkeen kohtaavat toisensa. Tuohon allasseinälle ei tule yläkaappeja,ehkä joku hylly.  Haluttiin tuonne missä on vesivaraaja vähän enemmän tilaa, siitä tulee meidän arkieteinen. Toi seinä pitää puhtaan ja likaisen puolen erillään. Sitten tohon puhtaalle puolelle,mihin on piirretty yläkaappeja, tulee tod.näk liukuovikaapisto lasten puhtaille vaatteille. Ja tota kuvassa olevaa kuivauspaikkaa ei tule tason alle, koska tohon ei mitään tasoa tule.Mutta tarvittaessa siihen sopii sellainen ihana kuivausritilä :) (joka on muuten aina eessä, täällä vanhassa talossa ainakin)

Sitten piirrustuksessa näkyy että, halliin tulee kaappi. Ei  taida tulla, mielestäni se tukkii tossa piirretyssä paikassa, tavoitteenahan on tilava, ilmava, avara koti.. heh. Ja sen verran vielä on tullut muutosta (no, on vaikka mitä muutakin, mutta nämä haluan nyt sanoo.. ) että kirjasto huoneeseen tulee tod näköisesti liukuovi ja ei keskelle seinää, jotenkin musta se oviaukko kuuluu vähän enemmän tänne ruokailutilaan päin. Sanokaa te!!!!

Tonne vasempaan päähän tulee koko talon levynen terassi. Ja oikean puoleiseen päätyyn tulee avokuisti, josta me sitten aikanaan kuljemme.

Ja nyt vielä yläkerran pohjakuvaa. Se taitaa olla meillä aivan perus. Just eilen hahmottu (päässä) portaat. Hyvä, sekin "huolen aihe" pois. Ja ne taitaa olla suorat ja yksinkertaiset. Nähtäväksi jää.Voihan vinous. Ei anneta häiritä. Myöhemmin joskus laitan tänne myös julkkarista kuvia, samoinkuin keittiöstä.
Toivoa sopii, että joku ees ymmärsi jotain tästä sepostuksesta. Itelle homma tuntuu pässinlihalta, ajatukset sillä mallilla, ku vaan pääsis toteuttamaan. Kaikki aikanaan.

Mies töissä. Käytiin perinteiteinen tapaninpäiväajelu jo eilen. Lähinnä immeisten ulkovaloja tsiikailtiin.

Palamisiin,

2 kommenttia

  1. Hyvä Rideros! ;)onko muuten suunnitelmia 13-15.1 viikonlopulle?:D

    VastaaPoista
  2. Joo on suunnitelmia :) mukava että tuutte. (siis siellaset on suunnitelmat, että otetaan teidät vastaan!!)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!