Aikaa kestettävä

Huomenna meille tulee ihania vieraita, lapset saavat kaveria, samoin kuin aikuiset. Samalla tulee mulle ja miehelleni mahdollisuus mennä kaksin raksalle väliseiniä villoittamaan ja levyttämään. Sähkövedot on siis tehty.

Haluamme kodistamme ajattoman. Meiltä jää hirsiseinä pois eteisestä.(Kiitos E) Huonekaluilla ja muilla härpäkkeillä saa niin paljon kuin haluaa tunnelmaa, personallisuutta jne.. aikaiseksi. Siksikin kaikki erikoisuus tms. taitaa jäädä pois alakerran seinistä. Vaikkakin.. haluaisin vaneria, osb-levyä tai jotai kodinhoitohuoneeseen tai jonnekin. Meillä kun tota osb-levyä tuli tavaratoimituksen mukana ja jonnekinhan se on käytettävä. Mutta tiedän senkin että emme ole valmiita ensi talvena remonttiin!

Eteisen suunnitelmat ovat siis eläneet. Ulkoovesta tullessa oikealle meille tulee Ikean kaappeja, joka sinällään on pysynyt samana mutta kaappikoko on muuttunut. Sain yksi ilta kuningasidean ja siihen laitammekin 2 kpl 90 cm korkeita kaappeja päällekäin, 3 kaapistoa rinnakkain, 40cm syvänä, 40 leveenä ja mustana. Samanlainen rykelmä tulee makuuhuoneeseen valkoisena. Suoraan ulko-oven vastakkaiselle seinälle laitamme Ikean bestå-kaappeja rykelmään. Huvittava oli huomata kun Johanna Auroran rakentajat-blogista oli ajatellut samanlaista rykelmää jonnekin.

kaikki kuvat pinterestistä

Vessaan on ajatuksena laittaa samosia kaappeja 2 kpl allekkain. Ison peilin oikealle puolelle.Vessan sisustuksesta myöhemmin.

Muuten jos meille ei tule suoria portaita, tilanpuutten vuoksi, ja on laitettava L-malliset. Tässä olisi kevyet ja ajattomat, ihan perus portaat:
Pinned Image


Ja jotenkin tällälailla meille tulee olohuoneeseen takan oikealle puolelle olevalle seinälle niitä Ikean Beståja riviin :
Pinned Image

Kodin teemme itsellemme elettäväksi, omien mieltymystemme mukaan, paikaksi jossa on hyvä ja mukava olla, rauhan tyyssijaksi, jossa on rakkautta ja rajoja. Jossa jokainen saa olla omanlaisensa.

Ja loppuun onko kukaan kiinnostunut tästä:


jos jotakuta kiinnostaa laita s.postia metsola19@gmail.com

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!