Pieni päätös

Pönttöuunissa valakia, ihana tuisku pihalla. Kyllä meikäläinen reipastu lasten kanssa puuhommissa (tämä nykyinen talo lämpiää puilla). Raksaton päivä, sitäkin enemmän suunnittelu-/sisustuspäivä. Pari kuvaa, jotka löytyivät koneen syövereistä. Luulen tai olen melkovarma, että Deko on ne jokuaika sitten julkaissut. 


Tämä rouva tahtoo tuollaisen vanhan puisen lokerikon, onko apteekkarinlokerikko tms. ? Visio on selvä mihin se uudessa kodissa tulisi. Ovat vaan niin "kovan kiven" takana. Etsintä jatkukoot.

Ei tämä uudempi "lokerikko" yhtään hassumpi ole. Uten Silo II -säilytin, tällekin taitaa olla paikka jo mietittynä.

Timo Sarpanevan Sarpaneva- pataa olisin tarvinnut jo tänään (menihän se yhtä hyvin vanhallakin). Koukkuja tarvitsee aina, The Dots- koukut näyttää kivoilta.

Niin ja nyt siihen ei ollenkaan vähäiseen päätökseen, joka vaikuttaa kodin siivoukseen, nimittäin valittiin Allaway:n C 30 kahvakäynnistyksellä ja rikkaimurilla (keittiöön).
C 30 Premium

..ja ei muuta kuin imuroimaan!1 kommentti

  1. Nyt sain minäkin jotakin kommentoiduksi. Muutaman kerran oon käynyt täällä kurkkimassa, miten teillä projekti etenee. Hyvältähän se näyttää, paljon ootte saaneet aikaseksi!! Onko lehtipinosta löytynyt lisää inspiraatioita? ;D Jos ehdit, niin autoileppa joku päivä lasten kanssa kahville!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!