keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Pieni päätös

Pönttöuunissa valakia, ihana tuisku pihalla. Kyllä meikäläinen reipastu lasten kanssa puuhommissa (tämä nykyinen talo lämpiää puilla). Raksaton päivä, sitäkin enemmän suunnittelu-/sisustuspäivä. Pari kuvaa, jotka löytyivät koneen syövereistä. Luulen tai olen melkovarma, että Deko on ne jokuaika sitten julkaissut. 


Tämä rouva tahtoo tuollaisen vanhan puisen lokerikon, onko apteekkarinlokerikko tms. ? Visio on selvä mihin se uudessa kodissa tulisi. Ovat vaan niin "kovan kiven" takana. Etsintä jatkukoot.

Ei tämä uudempi "lokerikko" yhtään hassumpi ole. Uten Silo II -säilytin, tällekin taitaa olla paikka jo mietittynä.

Timo Sarpanevan Sarpaneva- pataa olisin tarvinnut jo tänään (menihän se yhtä hyvin vanhallakin). Koukkuja tarvitsee aina, The Dots- koukut näyttää kivoilta.

Niin ja nyt siihen ei ollenkaan vähäiseen päätökseen, joka vaikuttaa kodin siivoukseen, nimittäin valittiin Allaway:n C 30 kahvakäynnistyksellä ja rikkaimurilla (keittiöön).
C 30 Premium

..ja ei muuta kuin imuroimaan!1 kommentti:

  1. Nyt sain minäkin jotakin kommentoiduksi. Muutaman kerran oon käynyt täällä kurkkimassa, miten teillä projekti etenee. Hyvältähän se näyttää, paljon ootte saaneet aikaseksi!! Onko lehtipinosta löytynyt lisää inspiraatioita? ;D Jos ehdit, niin autoileppa joku päivä lasten kanssa kahville!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!