Muurari

Muuraukset aloitettiin tänään. Keittiöön piipun ja korkeiden kaappien väliin tulee muurattu seinä. Tiedättekö, nyt tuntuu siltä, että haluttais jättää se käsittelemättömäksi, samoin kuin piippu. Mutta taitaa olla turha toivo. Olisi metkaa kun tiilien (lue harkkojen) välistä pursuaa tavara. Harkko näkyy vain päädyn verran, mielestäni sitä ei olisi liikaa näkyvillä. Tuo toisi sitä toivottua rosoisuutta. Takka/leivinuuni tulee muuttamaan väriään. 
Kertokaa mitä teen.

Viimeviikkoinen Avotakka julkaisi omat aatokseni. Se oli se rempattu kohde. Kovasti on pyörinyt ajatus mielessä.. ja tuossa lehdessä oli kuva pyykinpesukoneesta liukuovien takana. Tuli varmuus. Niin me tehdään. Samojen ovien taakse tulee myös likapyykille kaappi, samoin kuin siivouskaappi. Ja nämä liukuovet tulee peilillä. 
Onko kellään kokemuksia sujuuko pyykin laitto mukavemmin? :)

Tänään pidimme sen "sähköpalaverin" raksalla, huomenna alkaa työstö. Me käymme vieraiden kanssa katsomassa illemmalla miten työt on lähtenyt käyntiin. Mies viettää vuorokauden oikeissa töissä.

Unta palloon. 

ps.Kylläpä näyttää tylsältä kuvaton postaus.

Edit: Yön nukuttua, tulin siihen tulokeen, että käsiteltävä se on, vaikka laastilla hätäisesti, ja sit lakka tms.päälle.

2 kommenttia

  1. ...oot kyllä nyt päässy niin siihen mitä olet aina unelmoinut,,,, kuulostaa, että nautit todella, vaikka työtäkin on paljon! Tuo rosoisuus kuulostaa kyllä kans houkuttavalta pinnalta, ehkä vähän voisi sopia jonnekkin ja sitten taas jonnekkin oikein kiiltävää ja tasaista....niinhän se menee,että vaihtelu on hyvästä :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä nautin todella, vaikka työtä on niin että muille jakaa. Mutta...tätä kestää vain hetken.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!