Tulinpahan vain kertomaan, että kaikki tiivistykset raksalla on saatu tehtyä. (vai onkohan sittenkään, no, ainakin suurimmaksi osaksi)
Levytykset hyvällä mallilla. Ennenkuin saadaan kaikki levyttää umpeen sähkömiehen täytyisi käydä. Sitten saisivatkin tasoitenmiehet tulla. Nuo samoset miehet tekevät myös pohjamaalauksen.

Yhden suttuisen kuvankin saatte. Tämä on olohuoneesta kirjastoon päin. Olen tyytyväinen kun siirrettiin oviaukkoa vähän oikeelle (ruokailuhuoneeseen/keittiöön) päin. Mielestäni näin paljon parempi. Jää vähän tohon vasemmalle enemmän seinätilaa. Oveksihan tulee liukuovi.Kuva on mikä on.

No, voinhan mä vielä pari kuvaa laittaa..


Tämä kuva on khh:een ovelta, takana taustalla näkyy olohuoneen ikkunat.

Samoten kuin tämäkin kuva kodinhoitohuoneen ovelta.


Ei tekemiset lopu...


Alimmassa kuvassa kodinhoitohuoneen oven tiivistys vaiheessa, luulen että tänään sekin homma on hoidettu. Kuvat eivät siis aivan päivettyjä. :) Tuonne tulee joskus sauna, kylpyhuone ja sitten oven tällepuolelle, tähän nurkkaukseen tulee arkieteinen.

Mua mietityttää tuo takka/leivinuuni. Lähinnä väri. Meillä oli edellisessä kodissa valkoinen sileä takka (kiitos vaan tekijälle!) Josko tekis tästä samanlaisen? Se olis ajaton se. Olen ajatellut myös liuskekiven mustaa, mutta ehdottomasti tuo valkoinen olisi ajattomampi. Toisaalta. Eihän se kova homma olisi maalata jos kyllästyy. Sielää kun on helppo maalata, telalla vaan. Tämä päätös jää todennäköisesti ihan viime metreille saakka päätettäväksi. Tuosta väristä mitä takka on nyt, niin väri tulee muuttumaan. Sehän on selvä se. Sinisävyistä takkaa ei haluta. Sanomattakin selvä!

Kevättä kohti mennään, kohta jo Helmikuu, mukavaa!
Hyvää Viikonloppua kaikille!
Ride

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!